Az oldalon cookie-k vannak elhelyezve, hogy a lehető legnagyobb felhasználói élményt biztosítsuk az Ön számára. Az oldalon való böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához.

Elfogadom
Termékek Menü
06-20-328-8513

Illatosított piszoár rácsok

Az illatosított piszoár rácsok nélkülözhetetlen elemei a férfi mosdó piszoárjainak. Az esztétikus megjelenésű, számos illatban elérhető piszoár rácsok feladata a kellemes illat megteremtésén túl, a piszoárok eldugulásának megakadályozása. Egyes típusok olyan enzimet is tartalmaznak, amelyek fellazítják a lefolyók falán megtapadó ragacsos réteget, ezzel is csökkentve az eldugulás esélyét. 60-45-30 napos piszoár rácsainkat ajánljuk figyelmébe!
Rendezés:
Nézet:

PISZOÁR RÁCS

A piszoár rács olyan háló szerkezetű eszköz, amelyet piszoárokhoz használnak. A rácsok általában különféle anyagokból készülhetnek, továbbá különböző méretű és formájúak lehetnek. A piszoárrácsok az öblítővíztől függetlenül képesek megakadályozni a szennyeződéseket, mint például hajszálak, cigaretta csikkek és más apró hulladékok, hogy a piszoár csövébe kerüljenek.
 

A piszoár rácsok kialakítása és alkalmazása nagyban javította a közösségi helyiségek higiéniai állapotát, és csökkentette a piszoárok karbantartási költségeit. Az első piszoár rácsokat az 1930-as években találták ki és használták, de azóta a kialakításuk és anyaguk jelentősen változott.
 

Az egyik fő előnye a piszoár rácsoknak, hogy hatékonyan megakadályozzák a szennyeződések csövekbe kerülését, ami csökkenti a piszoárok dugulásának valószínűségét és javítja az egész helyiség higiéniai állapotát.
 

A piszoár rácsokat különböző helyeken alkalmazzák, például kórházakban, iskolákban, repülőtereken, sportlétesítményekben, szállodákban, éttermekben és egyéb közösségi helyiségekben. A piszoár rácsok használata különösen fontos a közösségi helyiségekben, mivel segít megőrizni a higiéniát és a tisztaságot, és csökkenti a fertőzések terjedésének esélyét.
A piszoár rácsok széles körben elterjedtek a világban, és gyakran használják az egészségügyi intézményekben és a közösségi helyiségekben a higiénia és az egészségvédelem érdekében. Az általuk nyújtott hatékony és gazdaságos megoldások miatt a piszoár rácsok egyre népszerűbbek az épületkarbantartási és tisztítási iparágban.

 

A piszoár rácsok jellemzően könnyen telepíthetők és cserélhetők, és számos különböző méret és forma áll rendelkezésre, így alkalmazkodni tudnak a különböző piszoárok kialakításához. A legtöbb piszoár rács vízszintesen vagy függőlegesen elrendezett hálóból áll, amely lehetővé teszi a szennyeződések fogságba ejtését anélkül, hogy gátolná az öblítővíz áramlását.
 

Ezeket a piszoárrácsokat általában szilikonból vagy műanyagból készítik, és számos különböző típus létezik a piacokon. Néhány piszoárrács jellemzője lehet:

 • Megelőzik a dugulásokat:
  A piszoárrácsok nagyon hatékonyan megakadályozzák, hogy a piszoárok elduguljanak, és így megelőzik a kellemetlen helyzeteket.

   
 • Csökkentik a szagokat:
  Az illatosított piszoárrácsok kellemes illatot árasztanak, és csökkentik a kellemetlen szagokat.

   
 • Könnyen cserélhetők:
 • A piszoárrácsok általában könnyen cserélhetők, ami lehetővé teszi a piszoárok tisztítását és karbantartását.
   
 • Környezetbarát:
  Néhány piszoárrács újrahasznosított anyagokból készül, így környezetbarát megoldást jelentenek.

   
 • Olcsók:
  A piszoárrácsok általában nagyon olcsók, ami azt jelenti, hogy könnyen megfizethetőek a felhasználók számára.

   
 • Tisztító hatás:
  Sok piszoárrács tartalmaz tisztító hatású anyagokat, amelyek segítenek megszabadulni a kellemetlen szagoktól és a baktériumoktól.

   

WECTAIR SYSTEMS ILLATOSÍTOTT PISZOÁR RÁCSAI

Az angol Wectair Systems vállalat 30 éve szolgál széles körű illatosítási megoldásokkal ügyfelei számára. A légterek illatosítása esetén nagy kihívást jelentett a piszoárok szagtalanítása és illatosítása, de az általuk kifejlesztett illatosított piszoár rácsok mára bebizonyították kiválóságukat továbbá hogy, tökéletes megoldást jelentenek, mind a piszoárok eldugulása elleni védelemben, mind a kellemes illat megteremtésében.
 

Az illatosított piszoár rácsok számos különböző illatban kaphatóak, így a felhasználás helyének megfelelően megválasztható a kívánt illat. Az illatosított piszoárrácsokat több méretben gyártották, hogy a megfelelő méretű piszoárba a megfelelő méretű rács kerüljön.
 

Az illatosított piszoárrácsok előnye, hogy könnyen telepíthetőek és használhatóak, illetve az illatosítás hatékonysága akár több héten át is eltarthat. Emellett a piszoárrácsok kialakítása lehetővé teszi, hogy a piszoár belseje tiszta maradjon, valamint hogy a víz alatti tartályba ne kerüljenek szilárd anyagok, amelyek eltömíthetik a csatornarendszert.
Fontos megjegyezni, hogy az illatosított piszoár rácsok nem helyettesítik a rendszeres piszkos víz eltávolítást és a piszoárok tisztítását. Az illatosított piszoár rácsok kiegészítő eszközként használandóak, amelyek segíthetnek csökkenteni a kellemetlen szagokat és kellemesebbé tenni a piszoárok használatát.

Az illatosított piszoár rácsok általában tartalmaznak aktív szén vagy más hatóanyagokat, amelyek segítenek csökkenteni a kellemetlen szagokat és a baktériumok elszaporodását a piszoárban. A hatóanyagoknak köszönhetően az illatosított piszoár rácsok friss és tiszta érzetet biztosítanak a felhasználóknak, így kényelmesebbé teszik a piszoár használatát. Egyes típusok olyan enzimeket is tartalmaznak, melyek lassítják a vízkőképződést.

 

Az illatosított piszoár rácsokat különböző környezetekben lehet alkalmazni, például nyilvános mosdókban, éttermekben, szórakozóhelyeken, irodákban és más olyan helyeken, ahol fontos a kellemes illat és a higiénia. Az illatosított piszoár rácsok segítenek csökkenteni a kellemetlen szagokat, javítani az összképet és kellemesebbé tenni a felhasználók számára a környezetet