Az oldalon cookie-k vannak elhelyezve, hogy a lehető legnagyobb felhasználói élményt biztosítsuk az Ön számára. Az oldalon való böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához.

Elfogadom
Termékek Menü
06-20-328-8513

BIO JET kézszárító

 

A BIO JET kézszárító a high-tech dél-koreai megoldásnak köszönhetőn kategóriájának leghalkabb kézszárítója. A dél-koreai innovációs fejlesztések mellett a gyártó a kézszárító külsejének is elegáns vonalakat és kellemes megjelenést  kölcsönzött. A kézszárító szárítási ideje mindössze 10 másodperc. A légfüggönyös technológiai fejlesztés kétoldalú erős fújással pergeti le a vizet a kézről. A BIO JET kézszárító 1,15 KW-os motorja és a fűtőszál hiánya teszi lehetővé az alacsony energiafogyasztást.  A kézszárító 4 szintű szűrőrendszere garantálja a kiemelkedően higiénikus késszárítást. 

 

 

Mitben különbözik a BIO JET a többi légfüggönyös kézszárító rendszertől?

Megbízható

A BIO JET kézszárító megbízhatósága a kifogástalan alkatrészeknek és a precíz gyártási technológiának köszönhető. Emellett még extra biztonságot jelent az 5 év garancia az alkatrészekre és a 12 hónap teljes körű garancia. További fejlesztések védik a kézszárító berendezést a extrém igénybevétel és a vandalizmus ellen

 

 

Extrém módon gazdaságos

A kézszárító alacsony energiaigényű, mivel nem rendelkezik fűtőszállal és az 1,15 kWh-os motorral üzemel. A BIO JET kézszárító rendszerrel az anyagi ráfordítás mindösszesen 15 fillér. A költségek szempontjából ez azt jelenti, hogy a hagyományos készárító berendeszésekhez képest 85% takaríthatunk meg illetőleg 97% olcsóbb a papírkéztörlőkhöz képest.
 

.

Környezetbarát

A BIO JET kézszárító a legmegfelelőbb eszköze a papírkéztörlők leváltásának, mivel hatalmas mennyiségű papír és pénz spórolható meg a használatával. A kézszárító berendezések mellett, nem csak a költséghatékonyság szól, hanem környezetünk megóvása is. Napjaink egyik legégetőbb problémája, az erdők nagy mértékben való pusztítása.
 

 

Higiénikus

A BIO JET kézszárító 4 szintű szűrőrendszere teljesen steril levegővel szárítja a kezet. A porszűrő, az antibakteriális szűrő, a SEMI-HEPA szűrő és a motor utószűrő szolgál biztosítékul, hogy külső fertőzés ne érje a kezeket. A kézszárító szűrők cseréje teszi lehetővé, a hosszú távú higiéniát és megnöveli a motor élettartamát, így fokozva annak teljesítményét.

                                   

   4. Motor utó-szűrő

      Részecskeszűrő
       - 10 mm vastag
       - polyurethane       
         
- csere: motorcsere esetén

  3. Semi-hepa szűrő

        Mikrorészecskék és baktériumok kiszűrése
         - méhsejt cellás szerkezet
         - 0,3 um méretig
         - csere: 6 havonta

   2.  Antibakteriális szűrő

          97% - os antibakteriális és gombaölő hatás
           - extra szénszűrés
           - csere: 2 havonta

    1.  Rácsos grill elő-szűrő

          Nagy méretű por- és részecske szűrő
           - pytoncide aroma és részecskeszűrő tasak (opció)
           - átöblíthető

Halk

A légborotvás kézszárító készülékek között a BIO JET a legcsendesebb. Az egyedi tervezésű halk motor és a zajcsökkentő kialakítás ideálissá teszi azon mosdókba, ahol fontos szempont a zajszint is.  65dB-el jóval alatta marad a hasonló tipusú kézszárító berendezések zajszintjének.

 

 

 

Komfortos

A BIO JET tervező mérnökei innovatív megoldást választottak a kézszárító létrehozásánál. A kézszárító nem tartalmaz fűtőszálat, a motor hulladékhője melegíti fel a légáramot kellemes 45°C-ra, mely nem égeti a kezeket, de mégis elegendő a szárításhoz és komfortos hőérzetet biztosít. A többi hasonló típusú légborotvás kézszárító jéghideg levegőjét a fűtőszál hiánya okozza, a kézszárítás roppant mód kellemetlen, ezért nem is szívesen használják .
 

 

Tiszta

A BIO JET kézszárító megalkotásánál szintén sarkalatos pont volt a tisztaság. A mosdók környékének tisztántartása szerencsére sok helyen mára fontos dolog lett. A kézszárító a kezekről lefújt vizet a készülék aljában egy gyűjtő tartályban tárolja, így nem lesz a környező terület vizes és nem keletkezik víztócsa.

 

 

 

Elegáns megjelenés

A BIO JET az igényes mosdók elengedhetetlen kelléke, páratlan megjelenésű a gyöngyház fehér- vagy ezüst kézszárító. Elegáns formatervezésű karcsú vonalai garantálja a kellemes megjelenését A kiemelkedő higiéniát képviseli a BIO JET kézszárító mind megjelenésében, mind működésében.

 

 

 

Gyors

A szárítási idő a BIO JET kézszárítónál mindössze 10 másodpercet vesz igénybe ellentétben a hagyományos kézszárítók 30-40-másodperces szárítási idejével. Légfüggönyös technológiájának köszönhetően lefújja a vizet a kézről és nem a meleg levegő párologtatja el a nedvességet a kézről.