Az oldalon cookie-k vannak elhelyezve, hogy a lehető legnagyobb felhasználói élményt biztosítsuk az Ön számára. Az oldalon való böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához.

Elfogadom
Termékek Menü
06-20-328-8513

GOJO automata szappan adagoló, LTX, fekete/ezüst 1200 ml

Ár:
24.690 Ft (19.441 Ft + ÁFA)
Gyártó: GOJO Industries
Cikkszám: G1919-04
Elérhetőség: Raktáron
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
GOJO frehburry habszappan patron, LTX, 1200 ml GOJO freshburry habszappan patron, LTX, 1200 ml
11.590 Ft
GOJO lágy, illatmentes, natúr habszappan patron, LTX, 1200 ml GOJO lágy, illatmentes, natúr habszappan patron, LTX, 1200 ml
10.590 Ft
GOJO Antimikrobiális habszappan patron, LTX, 1200 ml GOJO Antimikrobiális habszappan patron, LTX, 1200 ml
12.690 Ft

Leírás és Paraméterek

 

Az LTX 1200 ml-es szenzoros habszapszappanadagoló anyaga strapabíró ABS műanyag. A készülék az amerikai kézhigénés termékeket gyártó nagyvállalat terméke. Higiénikus, patronos utántöltésű rendszer, mely a folyadékból habot generál, ezáltal a mosdók környéke könnyedén tisztán tartható. Nincs lecseppenés a folyékony szappanadagolók használatával ellentétben.
A szappanadagoló kétféle módón rögzíthető, a hátlapon található kétoldalú ragasztó segítségével, illetőleg fel is csavarozható.
A kipattintható rendszerkulcs lehetővé teszi az adagoló nyitását/zárását. A nagy kémlelő ablakon keresztül egyszerűen nyomomkövethető a patron fogyása. Kiürülését piros LED fény jelzi, az összezsugorodott patron kiemelése után egy mozdulattal behelyezhető az új. 
Az automata szappan adagolót 4 db góliát elem működteti, így szükségtelen a hálózati táplálás. Szabadalmaztatott működési technológiájának ksöszönhetően az elemek hosszú élettartamúak, mert a lehető legkisebb energiafelhasználással működtetik a az adagolót. Az az új innovatív technológia az elektronika élettartamára is pozítív hatással van, mivel minimalizálja az elromolható alakatrészek számát.

 

A szappanadagoló rendszerhez választható patronok                                            

  • Freshburry habaszappan patron - gránátalma és erdeigyümölcs illat                        
  • Lágy, illatmentes habszappan patron - illat-és színezékmentes
  • Antimikrobiális habszappan patron - fertőtlenítő hatás


A termékről bővebben a "További információ" fülön olvashat!


TERMÉKADATOK

Adagolás 0,9 ml / adag
Anyag ABS műanyag
Borítás fekete, szálcsiszolt, selyem előlappal
Kapacitás 1200 ml
Kiszerelés 1 db
Működtetés automata adagolás
Kialakítás patronos
Rendszer típus LTX
Tartozék 4 db góliát elem
Származási hely USA
Egyéb az adagolónak nem tartozéka a patron
Garancia 12 hónap teljes körű telephelyi + 48 hónap kiterjesztett garancia
(ennek feltétele:a készülékek rendeltetésszerű használata illetve
a kizárólag gyári töltőanyaggal való utántöltés. Évi minimum
mennyiség 2 db patron/készülék - cégünktől számlával)

További inforrmáció a termékről

A Gyártó

Gojo Industry amerikai vállalat köztudottan az iparág legmegbízhatóbb és a legkönnyen kezelhető kézhigiéniai rendszerek megalkotója. 70 év alatt a világ vezető gyártójává és forgalmazójává nőtte ki magát a kézhigiéniai termékgyártás területén. Köszönhető ez a növekedés folyamatos fejlődési igényükn  ek, rendszeres termékfejlesztéseiknek és véget nem érő kutatásaiknak. Ma már nem csak Amerikában vannak jelen, hanem Európa számos országában is egyre népszerűbbek termékeik. Széles termékportfóliójában megtalálhatók az innovatív formatervezésű adagoló rendszerek, mint pl. az érintésmentes szappanadagoló-, kézfertőtlenítő rendsezerek és ipari kéztisztítók. Nagyszerűségük abban rejlik hogy komplett, kidolgozott, egymásra épülő kéz higiénés rendszereket ajánlanak a különböző területeken dolgozó szakemberek számára. Szakértelműk bizonyítékául szolgál, hogy az Egészségügyi Világszervezettel együttműködésben dolgozták ki legújabb kéz higiénés irányelveket. 


Elegáns és formatervezett szappanadagoló 

Az automata szappanadagoló legfontosabb külső jellemzői a feltűnően elegáns vonalak és a színgazdag formavilág. Ez az új generációs szappanadagoló bármely magasan pozíciónált vendéglátó egység vagy  igényesen kivitelezett irodaház mosdójának elegáns kelléke lehet. A gyártó az automata szappanadagoló klasszikus szinvilágát ötvözte a hozzávaló patronok feltűnően élénk színével, melyek a nagy kémlelő ablakon keresztül láthatók. Ez funkcionalitását tekintve is nagyon fontos, mert ezen keresztül követhetjük nyomon a patron töltöttségét. Ez a párosítás adja meg az automata szappanadagoló különleges, nem mindennapi stílusát. 
 

Teljesítmény garancia

Azonban a szappanadagoló elegáns külseje mit sem érne a megbízható technológia nélkül. Intelligens, problémamentes elektronikája remekül gondoskodik arról, hogy spóroljon nekünk. A Gojo LTX szappanadagoló energia felhasználását szabadalmaztatott technológia optimalizálja, vagyis a szappanadagoló rendszert úgy tervezték, hogy minimális energiát használjon fel alkalmanként, így egy garnitúra elem 2-3 évig vagy 30 ezer használatig működteti a szappanadagoló készüléket.
 

Könnyű kezelhetőség
 

Akár az automata szappanadagoló telepítéséről, akár a patronok cseréjéről beszélünk a Gojo Indusrty törekedett a minél egyszerűbb kezelhetőségre. Mikor megérkezik a hőn áhított automata szappanadagoló és szeretnénk a mosdóba felhelyezni, választhatunk, hogy felcsavarozzuk a falra vagy a hátoldalon található kétoldali ragasztóval rögzítjük. Vigyázat, ha esetleg ferdén ragasztjuk fel, az úgy marad, mert olyan erős a ragasztó, hogy lerobbantani nem lehet a falról az automata szappanadagoló készüléket.
Az automata szappanadagoló patron cseréje, az körülbelül a másik 10 másodperces történet. Rendszerkulccsal nyitható az automata szappanadagoló és egyszerűen a régi patron helyére bepattintjuk az újat.


Miért jobb az automata adagoló?
 

Két oka is van. Használat közben nem kell megérinteni, statisztikák mutatják, hogy az emberek 23 % inkább nem mos kezet, csak ne keljen a koszos szappan adagolóhoz hozzáérnie. 3 adagolóból 4 fekáliával vagy egyéb kórokozókkal szennyezett.  Tehát erre a problémára tökéletes megoldást nyújt az automata szappanadagoló.
A másik érv, ami az automata szappanadagoló használata mellett szól, hogy míg a nyomógombos típusoknál 2- 3 szor is nyomunk szappant a tenyerünkbe, addig itt elegendő 1 nyomásnyi, mert az adagoló szelep a folyadékot 17 - szeresére duzzasztja, így megvan az érzetünk, hogy elégséges mennyiség áll rendelkezésünkre a kézmosáshoz, Ez azt jelenti, hogy 2- 3 több költséget tudunk megspórolni.

 

Eco Label certifikáció és környezettudatosság
 

Az automata szappanadagoló töltő patronja megkapták  az Európai Unió Öko - címke certifikációt. Miszerint a készítmény megfelel a szappanokra, samponokra és balzsamokra vonatkozó EU - s direktívának, mely alapján teljes mértékben környezettudatos gyártás során környezetbarát anyagokból készült.
A kiürült PET műanyag palackok szelektíven gyűjthetők és 30 % - kal kevesebb anyagból készülnek, mint a merev HDPE anyag.

 

Higiénia mindenek felett
 

Az automata szappanadagoló minden utántöltésekor steril patron és szelep kerül az adagolóba, elkerülve ezzel a hagyományos folyékony szappan utántöltéssel járó fertőzésveszélyt. 
A mosdó körüli terület is könnyedén tisztántartható az automata szappanadagoló palackok vákuumos kialakításának köszönhetően, nincsen lecseppenés. 

Youtube videók