Az oldalon cookie-k vannak elhelyezve, hogy a lehető legnagyobb felhasználói élményt biztosítsuk az Ön számára. Az oldalon való böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához.

Elfogadom
Termékek Menü
06-20-328-8513

GOJO Industries

 

A Gojo Industries a világ egyik leginnovatívabb kéz higiénés rendszereket gyártó vállalatává nötte ki magát, átfogó  programot dolgozott ki a kéz higiéné problémakörének megoldására, mely kiterjed a kézmosásra, kéztisztításra és a fertőtlenítésre. Gyengéd, hatékony formulájú habszappanok, kézfertőtlenítő gélek és az iparág legmegbízhatóbb szappanadagoló rendszerei találhatóak meg a termékportfóliójában. 
Folyamatos fejlesztéseiknek köszönhetően meghatározzák a kéz higiénié fejlődésének irányát, amit a legtöbb gyártó csak évekkel a bevezetés után próbál piacra dobni. Az ő nevükhöz fűződik az első automata szappanadagoló gyártása is.

A WHO (Egészségügyi Világszervezet) ajánlásával fejlesztette az egészségügyi intézményeknek szóló rendszerét, melyet világszinten hatalma sikerrel alkalmaznak az állami és privát korházakban egyaránt. Napjainkra a 60 éves szakmai tapasztalattal rendelkező vállalat oly mértékben nőtte ki magát, hogy termékeit, automata szappanadagoló rendszereit nem csak az USA - ban, hanem Kanadában, Dél Amerikában, Ázsiában és Európa számos országában részesítik előnyben és használják előszeretettel.
 

A szappanadagoló feltalálása

A történet, mely visszavezethető az első szappanadagoló feltalálásához 1946-ban kezdődött. Minden a Lippmann házaspárral kezdődött, tulajdonképpen nekik köszönhetjük, a szappanadagoló létezését.
A második világháború idején egy fiatal nő Goldie Lippmann Akronban, Ohioban egy gumigyárban keményen dolgozott. Minden ledolgozott kemény nap után azzal a problémával szembesült, hogy csak nagy nehézségek árán tudja a kátrány, szén és grafit maradványokat eltávolítani a kezéről. A használt vegyszerek tönkretették, irritálták a bőrét.
Mivel ez probléma széles körben jelen volt a többi dolgozó között és köztudottan a nők érzékenyek a személyes higiéniájukra Goldie meggyőzte férjét, hogy keressenek egy használható megoldást. Jerrry hozzájutott egy erőtljes kéztísztítóhoz, mellyet Goldie értékesíteni kezdett a munkatársai körében.
Nem voltak teljesen elégedettek, mert kétszeri kézmosásra volt szükség. Jerry, hogy megoldja ezt a problémát Clarence Cook a Kent Állami Egyetem professzorával feltalálta az első könnyen lemosható, erőteljes kéztisztítót. 

Megkezdődött a termék gyártása és értékesítése. Jerry a kéztisztítót garázstulajdonosoknak kezdte el árulni. Mivel hitt a termékében, kilépett a munkahelyéről és megalapíttotta saját cégéta GOJO Industries-t.
Az eladások során a tulajdnosok panaszkodtak, hogy túl drágának tartotják a terméket. Ennek az volt az oka, hogy dolgozóik pazarolták a kéztisztítót. Jerry, hogy ne veszítse el vevőit a következő problémára is megoldást kellett hogy találjon. 1950-ben sor került a folyékony szappanadagoló feltalálására, így megszünt a pazarlás. A szappanadagoló eszközt 1952-ben szabadalmaztatta.
A kövezkező két évtizedben Amerika egész területén folyt az értékesítés a benzinkutak és alkatrészüzletek körében. Forgalmaoó kapcsolatokat építettek ki és felépítték a GOJO márkanevet.
A GOJO következő áttörését a zártrendszerű szappanadagoló feltalálása hozta meg 1983-ban. A patronos utántöltésű szappanadagoló rendszerek az egészségügyi területen egy biztonságos megoldást jelentettek a kézhigiéne területén. Ez az új szappanadagoló technológia tette lehetővé, hogy a vállalat számára új kapuk nyíljanak meg az egészsségügyi és az élelmiszergyátrás területén is. A kiváló minőségű szappanadagoló rendszereik hamar a legmegbízhatóbb gyártó címéhez jutttatták a GOJO Industries-t.

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: GOJO Industries
Cikkszám: G40617-12
Raktáron
2.790 Ft
Gyártó: GOJO Industries
Cikkszám: G8782-06
Előrendelhető
6.390 Ft
Gyártó: GOJO Industries
Cikkszám: G8716-04
Raktáron
2.990 Ft
Gyártó: GOJO Industries
Cikkszám: G5254-06
Raktáron
8.390 Ft
Gyártó: GOJO Industries
Cikkszám: G8142-12
Előrendelhető
990 Ft
Gyártó: GOJO Industries
Cikkszám: G8150-12
Raktáron
1.890 Ft
Gyártó: GOJO Industries
Cikkszám: G8816-03
Raktáron
4.690 Ft
Gyártó: GOJO Industries
Cikkszám: G5157-06
Előrendelhető
6.090 Ft
Gyártó: GOJO Industries
Cikkszám: G5161-03
Raktáron
4.590 Ft
Gyártó: GOJO Industries
Cikkszám: G2424-DS
Előrendelhető
44.390 Ft
Gyártó: GOJO Industries
Cikkszám: G2425-DS
Nincs készleten
44.390 Ft