Az oldalon cookie-k vannak elhelyezve, hogy a lehető legnagyobb felhasználói élményt biztosítsuk az Ön számára. Az oldalon való böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához.

Elfogadom
Termékek Menü
06-20-328-8513

Mennyezeti vészzuhany húzókarral krómozott sárgaréz zuhanyfejjel, 110 l/p vízátfolyással

Ár:
125.290 Ft (98.654 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GLA300IS
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

  • Zuhanyfej: krómozott  sárgaréz
  • Vészzuhany golyósszelep: 1" sárgaréz golyósszelep
  • Vészzuhany működtetése: húzókaros
  • Vízhálózat csatlakozó méret: 1"

TERMÉKADATOK

Termék jellege vészzuhany
Felhasználási terület munkavédelem
Rendszer típusa beltéri szemmosók, vészzuhanyok és kombinált egységek
Garancia 12 hónap teljes körű telephelyi garancia
Anyag sárgaréz
Borítás selyem matt
krómozott fényes
Működtetés karos
Vízátfolyás 110 l / perc
Üzemi nyomástartomány 2-8 bar
Vészzuhany golyósszelep 1" korrózióálló sárgaréz golyósszelep
Rögzítés fali, falon kívüli
Vízbekötés 1 coll
Szabvány CE
EN15154-2:2006 - A sürgősségi vészzuhanyok megfelelőségére vonatkozó harmonizált szabvány - 2. rész - a direkt vízbekötéssel szerelt szemmosó egységek
EN 15154-1:2006 - A sürgősségi vészzuhanyok megfelelőségére vonatkozó harmonizált szabvány - 1. rész - a direkt vízbekötéssel szerelt vészzuhanyok laboratóriumok számára
Kiszerelés 1 db
Származási hely Olaszország
VTSZ 39249090

További információ a termékről

Beltéri szemmosók, vészzuhanyok és kombinált egységek rendszer leírása

Az Európai Unió területén forgalomba hozott direkt bekötésű szemmosók és vészzuhanyok, kombinált egységek műszaki kritériumait két szabvány határozza meg.

Ezek az alábbiak:

  • EN 15154-1
  • EN 15154-2

Ezek közül az első a vészzuhanyokra a második pedig a szemmosókra vonatkozik.

A műszaki tartalmaz illetően ezek olyan attribútumokat határoznak meg, mint az átfolyás értéke, a folyamatos öblítés ideje, a telepítés, karbantartás, méretezéssel kapcsolatos tényezők.

Fontos, hogy ezeket a munkabiztonsági eszközöket olyan módon szükséges telepíteni, hogy látásában korlátozott személy is 30 másodpercen belül használatba tudja venni azokat. A vészhelyzet mértékétől függően az eszközöknek biztosítani kell a folyamatos, minimum 15 percig tartó öblítést. Tehát ezek a munkabiztonsági eszközök nem lehetnek önelzáró kivitelűek.

Anyagukat tekintve lehetnek szinterezett vagy epoxy bevonatos acélok, illetve rozsdamentes acélok is. Ennek kiválasztásakor a telepítési hely közelében található vegyszerek ismerete nélkülözhetetlen.

A klóros, kénsavas környezetben célszerű az epoxy bevonat alkalmazása, mivel ezek az anyagok a rozsdamentes acél felülettel reakcióba lépnek.

A felhasznált víz hőmérsékletével kapcsolatban mindösszesen ajánlást fogalmaz meg a szabvány, amely ajánlás 15-37 °C közötti tartományt javasol. Amennyiben nem a hálózati hideg vízre történik a bekötés, akkor fontos, hogy a lekevert vizet forrázásgátló DELABIE termosztatikus keverőszeleppel állítsuk be, amely rendkívül precíz módon tartja a beállított kondíciókat, hálózati hiba esteén pedig, ha megszűnne a hideg víz, akkor elzár automatikusan.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!