Az oldalon cookie-k vannak elhelyezve, hogy a lehető legnagyobb felhasználói élményt biztosítsuk az Ön számára. Az oldalon való böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához.

Elfogadom
Termékek Menü
06-20-328-8513

PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél patron, LTX, 1200 ml

Ár:
10.390 Ft (8.181 Ft + ÁFA)
Gyártó: GOJO Industries
Cikkszám: G1903-02
Elérhetőség: Raktáron
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
PURELL automata kézfertőtlenítő adagoló, LTX, fehér, 1200 ml PURELL automata kézfertőtlenítő adagoló, LTX, fehér, 1200 ml
24.690 Ft
PURELL automata kézfertőtlenítő adagoló, LTX, fekete / ezüst,1200 ml PURELL automata kézfertőtlenítő adagoló, LTX, fekete / ezüst,1200 ml
24.690 Ft

Leírás és Paraméterek

PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél patron, LTX, 1200 ml
 

A PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél egy olyan fejlesztése az amerikai GOJO Industries amerikai kézhigiénés termékeket gyártó vállalatnak, amit még a tudományos közösség is díjjal jutalmazott. A kézfertőtlenítő készítmények piacán egyedülálló. A kézfertőtlenítő gél összetételének köszönhetően nem ragad és magas alkoholtartalma ellenére sem szárítja a bőrt.  Mivel számos területen és iparágban elengedhetetlen a kézfertőtlenítő gél használata, olyan bőrbarát formulákat tartalmaz, amely hidratáltabbá teszi a bőrt folyamatos használat mellett.
A kézfertőtlenítő gél illat- és színezékmentes. A gyártó tudományos kísérletei és mára a gyakorlati tapasztalások is teljes mértékben azt támasztják alá, hogy a kézfertőtlenítő nem okoz allergiás reakciókat. Annak ellenére, hogy gyengéd a bőrhöz, a baktériumok 99,99% -át elpusztítja.
A kézfertőtlenítő gél teljes hatásspektrummal rendelkezik: baktericid, fungicid, virucid és tuberkolocid hatású. Megfelel mind higiénés kézfertőtlenítésre, de sebészi bemosakodásra is kiváló.
A kézfertőtlenítő gél állaga véget nem folyik ki az ujjak között, így nincs felesleges pazarlás. Az alkoholos kézfertőtlenítő használatát a WHO is preferálja, hiszen köztudott, hogy az alkohol elpágárolog a bőrről és a kórokozók nem képesek kialakítani rezisztenciájukat a géllel szemben. Így nagy előnye, hogy nincs szükség a kézfertőtlenítő szerek váltogatására. 
A kézfertőtlenítő patronhoz automata adagolórendszer tartozik, melynek számos kényelmi és költségtakarékossági előnyét élvezhetjük.

 

A termékről bővebben  a "További információk" fülön olvashat!

 

MIÉRT REMEK VÁLASZTÁS A PURELL KÉZFERTŐTLENÍTŐ RENDSZER?

Egészségügyi területen dolgozik és szeretné lecserélni régi könyökkaros, nyomógombos kézfertőtlenítő adagolóit vagy netán az irodában szimplán csak egészségük megóvása érdekében használnák, esetleg élelmiszergyártási területen automatizálnák a kézfertőtlenítést?
A PURELL automata kézfertőtlenítő adagoló kiváló megoldást jelent minden terület kézfertőtlenítéssel kapcsolatos problémájára. 
Ezen kategóriában is számos gyártó termékei találhatóak meg a piacon, de vajon mi alapján fogja eldönteni, hogy melyik kézfertőtlenítő adagoló lesz az Ön számára a legmegfelelőbb?  Nem mondjuk azt, hogy ez a legjobb a piacon, hisz minden forgalmazó csak saját termékeit ismerheti a legjobban, a többiről nincs pontos tapasztalás, mint a saját termékről.
Azonban amit eltudunk mondani, hogy a PURELL kézfertőtlenítő  miért is remek választás, amit nem fog megbánni.

Válaszunk
Nos, több érv szól ezen rendszerek mellett.

  • Az első, hogy a gyártó az ameikai GOJO Industries egy 70 éves, nagy múlttal és óriási gyártási tapasztalattal rendelkező kézhigiénés termékeket gyártó vállalat. 
  • A második, hogy a termék gyártását óriási kutatómunka előzte meg, hogy a legoptimálisabban, minden részletre kiterjedő figyelemmel legyenek az adagolók megtervezve mind az adagolórendszert, mind a töltőanyagot illetően.
  • A következő pedig, hogy a kórházi felhasználás volt az origó. Azért, az egészségügy, mert ezen területen kell a legnagyobb elvárásoknak megfelelnie a kézfertőtlenítő adagoló rendszereknek. Maga a kézfertőtlenítő, a napi akár 100 használat után sem száríthatja a kezet, illetőleg a nagy mennyiségű felhasználás miatt, roppant mód költséghatékonynak kellett lennie.
  • Nem utolsó sorban a mi tapasztalatunk sok száz eladott kézfertőtlenítő adagoló után, hogy az ügyfelek nem jönnek vissza a garanciális feltételeket érvényesíteni, mert az adagolók nem romlanak el. Mindösszesen eddig a sok száz kézfertőtlenítő adagolóból mindösszesen 4 darabnál volt szükség az elektronika cseréjére.

 

TERMÉKADATOK

Adagolás 1.2 ml / adag
Illat illatmentes
Kapacitás 1200 ml
Kézmosások száma 1000
Kiszerelés 2 patron / karton
Működtetés automata (szenzoros, infrás)
PH-érték 4,5 - 9,5
Rendeltetés rendkívül gyakori kézfertőtlenítésre ajánlott, főként élelmiszeripari és egészségügyi alkalmazásra
Rendszer típusa LTX
Származási hely USA
Szín színtelen
VTSZ 34029090
TEK csoport TEK2 - PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél

További információ

Előszó

 A Gojo Industies a világ vezető gyártója és forgalmazója azoknak a kéztisztító és kézfertőtlenítő termékeknek, melyek nem csupán funkcióikat töltik be, de bőrünk egészségét is hivatottak megóvni. Széles portfóliójában helyet kap a kézfertőtlenítő termékeken túl az innovatív adagolás technika. 
A gyártó 70 éves múltja alatt, termékei tökéletesítése érdekében rengeteg tudományos vizsgálatot és tesztelést végeztetett, mely tesztelések pontos körülményeit, számadatait és eredményeit a honlapján is közzéteszi.
Napjainkra oly mértékben nőtte ki magát a vállalat, mely még anno egy kis családi vállalkozásként indult, hogy nem csak az észak - amerikai piacot szolgálja ki, de már előszeretettel használják a kézfertőtlenítő, kéztisztító termékeit Dél - Amerikában, Ázsiában és Európa számos országában is. 
Sikereiket annak is köszönhetik, hogy átfogó higiéniai rendszereket ajánlanak, a különböző területek dolgozóinak, felhasználóinak. Az egészségügyi intézményeknek szóló kéz higiénés rendszerét a WHO ajánlásai alapján fejlesztette, melyet világszinten áttörő sikerrel alkalmaznak az állami és privát kórházak egyaránt. Egyik jelentős találmánya, a Purell kézfertőtlenítő gél, mely nem csak a felhasználók elismerését vívta ki, hanem a tudományos közösségét is,  mely  közösség 2011 - ben díjjal jutalmazta a terméket.

 
Hol ajánlott a kézfertőtlenítő használata?
 
Mindenhol. Amerikában már hosszú ideje felismerték a kézfertőtlenítő használatának fontosságát, Hogy mennyire nagy múlttal rendelkezik a kézfertőtlenítés, mi sem bizonyítja jobban, hogy a gyártó már külön szférákra dolgozza ki kézhigénés programjait. Jelen van az élelmiszer feldolgozásban, oktatásban, irodaházakban, hotelekben, kaszinókban, egészségügyben és még számos területen.
Magyarországon is kezdik a vezetők felismerni a kézfertőtlenítés fontosságát és szorgalmazzák a rendszerek telepítését. Rájöttek, hogy a munkaerő kiesése folytán nagy anyagi veszteségek generálódnak és helyettesítés sem megoldott sok esetben.
 

Automata adagolás technika


A GOJO Industries arra törekedett, hogy a kiváló minőségű kézhigiénés termékek gyártása mellett, ezen termékek adagolás technikájában is vezető szerepet érjen el világszerte. A legnagyobb felhasználói a kórházak, az ő igényeiket vette alapul az adagolás technika tervezésénél. Két fő szempont a gazdaságosság és a megbízhatóság volt és persze az egyszerű kezelhetőségre is nagy hangsúlyt fektettek. Az egészségügyi intézmények esetében roppant mód nagymértékű a felhasználás, így kézfertőtlenítő adagoló rendszereket úgy kellett megtervezni, hogy a lehető legköltséghatékonyabb módon működjenek. A pazarlás ezen intézményekben elképesztő költségeket tehet ki.
A kézfertőtlenítő rendszer megbízhatósága is alap elvárás volt, ezért egy kiemelkedő műszaki megoldással alkották meg az elektronikát, hogy az elromolható alkatrészek számát minimalizálják illetőleg az energiafelhasználás a legkisebb mértékű legyen. Hiszen ahol több száz adagoló van felszerelve, ott az elemek gyakori cseréjé jelentős összegeket emészt fel.

 

Az LTX 1200 ml-es automata kézfertőtlenítő adagoló

Az automata adagoló rendszerek érzékelőkkel vannak ellátva, melyek érzékelik a kezet és így adagolják a kézfertőtlenítő gélt.
Alkalmanként a tenyerünkbe 1,2 ml kézfertőtlenítő gél kerül. A patronos utántöltés egy remek találmány, mert nem kell bajlódnunk az adagoló fertőtlenítésével, tisztításával, csupán kicseréljük a patronokat egy mozdulattal. Így mindig tiszta szelep kerül a rendszerbe.
Az LTX kézfetőtlenítő gél automata adagoló előnyei, hogy 4 darab góliát elem szükséges a működéséhez, rendszerkulccsal zárható továbbá, hogy az előlapon kialakított nagy kémlelőablakon könnyedén követhető a kézfertőtlenítő patron tötöttségi szintje. Az elemek 30 ezer adagig vagy 2-3 évig működtetik az automata gél adagoló rendszert.
 
 
Meyik automat kézfertőtlenítő adagolóhoz passzol az LTX 1200 ml-es patron?
 
Az 1200 ml - es PURELL Advanced LTX típusú kézfertőtlenítő gél patronok kizárólag az LTX 1200 ml - es adagolókban illeszkednek, nem kompatibilisek más gyártó termékeivel. Az adagoló rendszerekben mikrochippek vannak elhelyezve, így ha más patronnal próbáljuk működtetni le is tiltanak. A TFX rendszerekbe sem illeszthetőek be, annak ellenére hogy ugyanakkorák a kiszerelések. 
 
 
A kézfertőtlenítő gél adagoló elhelyezése
 

Az LTX 1200 ml-es kézfertőtlenítő gél adagolót kétféle módon lehet kihelyezni az adott helyiségbe,
állványra vagy falfelületre rögzítve.  Az állványos módszert olyan helyeken alkalmazzák elsősorban, ahol nincs falfelület vagy azt szeretnék, hogy a helyiségbe belépő ügyfelek, páciensek rögtön találkozzanak  az adagolóval. Bejáratokba, irodákba, orvosi várókba telepítik leginkább az állványra szerelt rendszereket. Az állványra a kézfertőtlenítő adagolókat csavarozással lehet felerősíteni. Mindkét kézfertőtlenítő adagoló az LTX és a TFX típus egyaránt felszerelhető az állványra.
A rendelőkbe vagy élelmiszergyártó üzemekbe, ahol kötelező a kézfertőtlenítő használata, ott a falra van erősítve rendszerint a szappanadagoló mellé, hogy kézhigiénés módszernek megfelelően két fázisban végezzék el a dolgozók a kézfertőtlenítést. A kézfertőtlenítő adagoló rendszer falra való rögzítése két módon lehetséges a hátlapon található kétoldalú ragasztóval vagy a csavarokkal felfogatva. 

 

Mire használható a PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél?
 

A PURELL kézfertőtlenítő gél egyaránt alkalmas higiénés kézfertőtlenítésre és sebészi bemosakodásra. A higiénés kézfertőtlenítéshez kb. 3 ml készítményt juttatunk a tenyérbe, melyet alaposan eldörzsölünk. Sebészi bemosakodásnál 3-5 ml az elegendő mennyiség és a bedörzsöléss ideje 1 perc. A műveletet összesen 5x végezzük el. Tehát a bemosakodási idő 5x1 perc.

Vélemények

5.00
4 értékelés
5
(4)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2017. 05. 10.
A MindentMent Fogászati Rendelőinkben használjuk a PURELL Advanced kézfertőtlenítő gélt. A Munkatársak illetve a Páciensek is maximálisan elégedettek vele, szívesen használják. A visszajelzések alapján főképpen azért szeretik, mert nem hagy ragacsos érzést használat után és nem szárítja a bőrt. A PURELL automata kézfertőtlenítő adagolóval történő használata kényelmes és higiénikus. A cég Munkatársai segítőkészek, megbízhatóan szállítanak.
www.mindentment.hu
| 5 / 5 csillag!
2017. 05. 10.
A MindentMent Fogászati Rendelőinkben használjuk a PURELL Advanced kézfertőtlenítő gélt. A Munkatársak illetve a Páciensek is maximálisan elégedettek vele, szívesen használják. A visszajelzések alapján főképpen azért szeretik, mert nem hagy ragacsos érzést használat után és nem szárítja a bőrt. A PURELL automata kézfertőtlenítő adagolóval történő használata kényelmes és higiénikus. A cég Munkatársai segítőkészek, megbízhatóan szállítanak.
www.mindentment.hu
| 5 / 5 csillag!
2017. 05. 09.
Irodai használat során maximálisan meg vagyunk vele elégedve, hamar elpárolog, nem hagy nyomot, maga után.
| 5 / 5 csillag!
2017. 04. 11.
A HARIBO Hungária Kft. termelőüzemében használja a PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél 1200 ml-es kiszerelését. A korábban használt hasonló termékekhez képest a PURELL gazdaságosabb, kevesebb mennyiség is tökéletesen elég, illetve nagy előnye, hogy néhány másodperc alatt elpárolog, nem hagyva ragacsos érzést maga után. Teljesen szín-, és illatmentes, nem irritatív kézfertőtlenítőszer, ami az élelmiszeripari használatban rendkívül fontos. A patronok gyárilag sterilen zártak, tulajdonképpen az adagolók érintése nélkül válik lehetővé használatuk.

Kapcsolódó termékek

Termék címkék: kézfertőtlenítő