Az oldalon cookie-k vannak elhelyezve, hogy a lehető legnagyobb felhasználói élményt biztosítsuk az Ön számára. Az oldalon való böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához.

Elfogadom
Termékek Menü
06-20-328-8513

PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél patron, LTX, 700 ml

Ár:
6.642 Ft (5.230 Ft + ÁFA)
Cikkszám: G1303-03
Gyártó:
Elérhetőség: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek


PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél, LTX, 700 ml


A Purell advanced gél egy innovációs újítása a Gojo Industries amerikai kézhigiénés termékeket gyártó vállalatnak. Ez a kézfertőtlenítő egy olyan újítás, amiért a termék megkapta a tudományos közösség elismerését, a Rutala díjat 211-ben.  A gél állagú kézfertőtlenítő teljes mértékben illat és színezékmentes. Mivel számos területen és iparágban nélkülözhetetlen a kézfertőtlenítő használata, ahol is naponta akár 100 alkalommal is kezet fertőtleníthetnek, fontos szempont volt a bőrbarát formula. Ugyanakkor a terméknek nagyon hatékonynak kellett lennie, hogy egyaránt használható legyen a higiénés kézfertőtlenítésre és sebészi bemosakodásra egyaránt. A kézfertőtlenítő teljes hatásspektrummal rendelkezik: baktericid, fungicid, virucid és tuberkolocid. A kézfertőtlenítő behatási ideje 30 másodperc.

A kézfertőtlenítő gél állagának köszönhetően nem folyik ki az ujjak között, így a felesleges pazarlás abszolút mértékben elkerülhető. Az alkoholos kézfertőtlenítő használatát a WHO is szorgalmazza, mivel a szappanhoz képest az alkohol tejes mértékben elpárolog a bőrről így a kórokozók nem tudják kialakítani rezisztenciájukat a kézfertőtlenítő géllel szemben, így szükségtelen a kézfertőtlenítő termékek cserélgetése.  A prémium kézfertőtlenítők közé tartozik, hiszen minden igényt teljes mértékben kielégít mind hatékonyságát, mind adagolás technikát illetően.

A termékről bővebben a "További információ" fülön olvashat!
 

TERMÉKADATOK

Adagolás 1,2 ml
Illat illatmentes
Szín színtelen
Kapacitás 700 ml
Kézmosások száma 580 kézfertőtlenítés/ patron
Kiszerelés 3 patron / karton
Működtetés automata adagolás
Rendszer típus LTX
Származási hely USA

További információ


Előszó

A Gojo Industries amerikai vállalat, több mint 70 éve a bőr egészségének megtartását és  a kéz higiéné problémakörét kutatja, termékei minőségének kiemelkedő színvonala elérése érdekében. Mára a sok kutatásnak és tesztelésnek köszönhetően a Purell kézfertőtlenítő gél, a kézfertőtlenítő szerek prémiumszegmensét képviseli világszerte. Az iskolákban, munkahelyeken végzett tesztelések eredményei nyílván valóvá tették a kézfertőtlenítés fontosságát. Kézfertőtlenítő rendszereik világszerte elterjedtek, jelen vannak Dél - Amerika, Ázsia és Európa számos országában.Hol ajánlott a kézfertőtlenítő használata?

Amerikában már jól bevált szokás, hogy mindenhová kézfertőtlenítő adagolókat helyeznek ki, mert felismerték a kézfertőtlenítés szükségességét és fontosságát. Hogy mennyire nagy kultúrája van már Amerikában a kézfertőtlenítésnek, alátámasztja az a tény is, hogy a Gojo Industries kéz higiénés programjait külön objektumokra igazítja, így képviselteti magát pl. élelmiszer feldolgozásban, autóiparban, oktatásban, irodaházakban, hotelekben - kaszinókban, egészségügyben és még számos területen. 
Az orvosi és élelmiszergyártási szférában kötelező a kézfertőtlenítő használata a kórokozók terjedésének megelőzése céljából. Mára itthon is egyre több munkahely vezeti be a kézfertőtlenítést az irodákban, irodaházakban. A munkáltatók felismerték, hogy micsoda anyagi veszteségek jelentkeznek, ha a kollégák lebetegszenek és a helyettesítések megoldása is sokszor óriási probléma.

 


Automata adagolás tecnhika

A Gojo Industries elkötelezte magát, hogy az iparág vezető gyártójaként lépjen elő nem csupán a kézfertőtlenítő és különféle kéz higiénés termékek gyártása terén, hanem ezen termékek adagolás technikáját is tökélyre fejlesztette. 
A kézfertőtlenítő adagolásának elsődleges szempontjai, amit a Gojo vállalat a legfontosabbnak tartott a tervezésnél a gazdaságosság és megbízhatóság. Költséghatékonynak kellett lennie, hiszen az egészségügyi intézmények körében hihetetlen mértékű felhasználás folyik és egy kórház éves költségvetésében a pazarlás elképesztő költségeket emészt fel. 
A kézfertőtlenítő adagoló megbízhatóságát annak a műszaki megoldásnak köszönheti, hogy  a készülék lelkét egy kiemelkedő műszaki megoldás jelenti, mely a minimalizálja az elromolható készülékek számát és alacsony szinten tartja az energiafogyasztást.


 

Az LTX 700 ml-es automata kézfertőtlenítő adagoló

Ezen rendszerekbe illeszthető be a 700 ml-es PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél patron. Fekete/ezüst és fehér kivitelben választható az adagoló. Fotocellák segítségével érintés nélkül adagolja a kézfertőtlenítő gélt. Mindössze a rendszer alá kell tartanunk a kezünket. Minden alaklommal ugyanannyi kézfertőtlenítő gél kerül a kezünkbe, 1,2 ml. A kézfertőtlenítő patron cseréje egy mozdulattal végezhető, nincs szükség az adagoló belsejének tisztítására, mint a folyékonyszappan adagolók esetében. Továbbá azért is rendkivül higiénikus, mert a készülék nem érintkezik a kézfertőtlenítő géllel. A rendszernek nincsen szüksége hálózati táplálással, mert elemekkel működik.
A kézfertőtlenítő gél adagolókban a 4 góliát elem tartozék, nem kell külön megvásárolni. Egy garnitúra elem 2-3 évig vagy 30 ezer adagoig biztosítja az adagoló működését. A patronok cseréjénél az adagolóba mindig tiszta, új szelep kerül.


 

Melyik automata adagolóhoz passzol az LTX 700 ml-es kézfertőtlenítő gél?

Az LTX PURELL Advanced 700 ml - es kézfertőtlenítő gél kizárólag a 700 ml -es kézfertőtlenítő adagolóba helyezhető be. Sem az 1200ml-es LTX tipusba, sem a TFX rendszerbe és az ugyanezen típusú  GOJO automata habszappan adagolókkal sem kompatibilis. A rendszerek chippelve vannak, így ha nem a megfelelő patronok kerülnek az adagolóba le is tiltanak.A kézfertőtlenítő gél adagoló elhelyezése

Az LTX 700 ml-es kézfertőtlenítő gél adagolót kétféle módon lehet kihelyezni az adott helyiségbe, állványra vagy falfelületre rögzítve. 
Az állványos módszert olyan helyeken alkalmazzák elsősorban, ahol nincs falfelület vagy azt szeretnék, hogy a helyiségbe belépő ügyfelek, páciensek rögtön találkozzanak  az adagolóval. Bejáratokba, irodákba, orvosi várókba telepítik leginkább az álványra szerelt rendszereket. Az állványra a kézfertőtlenítő adagolókat csavarozással lehet felerősíteni. Mindkét kézfertőtlenítő adagoló az LTX és a TFX típus egyaránt felszerelhető az állványra.
A rendelőkbe vagy élelmiszergyártó üzemekbe, ahol kötelező a kézfertőtlenítő használata, ott a falra van erősítve rendszerint a szappanadagoló mellé, hogy kézhigiénés módszernek megfelelően két fázisban végezzék el a dolgozók a kézfertőtlenítést. A kézfertőtlenítő adagoló rendszer falra való rögzítése két módon lehetséges a hátlapon található kétoldalú ragasztóval vagy a csavarokkal felfogatva.  

 


Mire használható a PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél?

A PURELL kézfertőtlenítő gél egyaránt alkalmas higiénés kézfertőtlenítésre és sebészi bemosakodásra. A higiénés kézfertőtlenítéshez kb. 3 ml készítményt juttatunk a tenyérbe, melyet alaposan eldörzsölünk. Sebészi bemosakodásnál 3-5 ml az elegendő mennyiség és a bedörzsöléss ideje 1 perc. A műveletet összesen 5x végezzük el. Tehát a bemosakodási idő 5x1 perc.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek