Az oldalon cookie-k vannak elhelyezve, hogy a lehető legnagyobb felhasználói élményt biztosítsuk az Ön számára. Az oldalon való böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához.

Elfogadom
Termékek Menü
06-20-328-8513

PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél patron TFX, 1200 ml

Ár:
6.604 Ft (5.200 Ft + ÁFA)
Cikkszám: G5476-04
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!

PURELL Advanced gél 70 % etil alkohol tartalmú kézfertőtlenítő széles hatásspektrummal rendelkezik. Higiénés kézfertőtlenítésre és sebészi bemosakodásra egyaránt alkalmas. Nem szárítja a bőrt és nem lesz a használat után ragacsos érzet.

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
GOJO szenzoros szappanadagoló, TFX, ezüst, 1200 ml GOJO szenzoros szappanadagoló, TFX, ezüst, 1200 ml
20.066 Ft
PURELL szenzoros kézfertőtlenítő adagoló, TFX, fehér, 1200 ml PURELL szenzoros kézfertőtlenítő adagoló, TFX, fehér, 1200 ml
16.256 Ft
PURELL fehér állvány LTX és TFX adagolókhoz PURELL fehér állvány LTX és TFX adagolókhoz
34.481 Ft

Leírás és Paraméterek

PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél, TFX, 1200 ml


A PURELL Advanced gél, 70 % etil alkohol tartalmú, színezék- és illatmentes kézfertőtlenítő. A piacon lévő kézfertőtlenítő gél készítményektől sok szempontból különbözik. A GOJO Industries, a kézfertőtlenítő gél gyártója, mielőtt megalkotta volna termékét, számos kutatást végzett a felhasználók kézfertőtlenítő termékekkel kapcsolatos problémáit illetően. Legnagyobb gond a kézfertőtlenítőkkel a bőrre gyakorolt hatásuk volt, többszöri használat esetén a felhasználók keze ekcémás lett, allergia lépett fel, ezért az egyik legfőbb szempontnak a hatékonyság mellett a kézfertőtlenítő  gél összetételét tartották. A PURELL termékcsaládban egyesítették a specifikus csíraölő hatást a bőrbarát összetétellel.
Az alkohol pusztító erejét maximalizálták, így a kézfertőtlenítő gél a sejtmembránon áthatolva képes megsemmisíteni a baktériumok 99, 99%-át. kézfertőtlenítő gél egyedi hatása, tehát a  abban mutatkozik meg, hogy  miközben a kórokozókat kíméletlenül megsemmisíti, addig a bőrhöz rendkívül gyengéd és a kézfertőtlenítések alkalmával a bőr egyre hidratáltabb lesz, ez a kézfertőtlenítő gélnek a megkülönböztető sajátossága. Ez az innováció nemcsak a tudományos közösség díját kapta meg, de az eladási mutatók és a felhasználók beszámolói is a kézfertőtlenítő gél eredményességét bizonyították. 

A kézfertőtlenítő gél sokoldalú felhasználását mutatja, hogy nem csak higiéniás kézfertőtlenítésre kiváló, hanem az orvosi területen számos  korház orvosai sebészi bemosakodásra alkalmazza, baktericid, virucid, tuberkolocid és fungicid hatása miatt. A  gél behatási ideje 30 másodperc. A kézfertőtlenítő szerek prémium szegmensét képviselik. 


Bővebben a termékről a "További információk" oldalon olvashat!

 

MIÉRT REMEK VÁLASZTÁS A PURELL KÉZFERTŐTLENÍTŐ RENDSZER?

Egészségügyi területen dolgozik és szeretné lecserélni régi könyökkaros, nyomógombos kézfertőtlenítő adagolóit vagy netán az irodában szimplán csak egészségük megóvása érdekében használnák, esetleg élelmiszergyártási területen automatizálnák a kézfertőtlenítést?
A PURELL automata kézfertőtlenítő adagoló kiváló megoldást jelent minden terület kézfertőtlenítéssel kapcsolatos problémájára. 
Ezen kategóriában is számos gyártó termékei találhatóak meg a piacon, de vajon mi alapján fogja eldönteni, hogy melyik kézfertőtlenítő adagoló lesz az Ön számára a legmegfelelőbb?  Nem mondjuk azt, hogy ez a legjobb a piacon, hisz minden forgalmazó csak saját termékeit ismerheti a legjobban, a többiről nincs pontos tapasztalás, mint a saját termékről.
Azonban amit eltudunk mondani, hogy a PURELL kézfertőtlenítő  miért is remek választás, amit nem fog megbánni.

Válaszunk
Nos, több érv szól ezen rendszerek mellett.

  • Az első, hogy a gyártó az ameikai GOJO Industries egy 70 éves, nagy múlttal és óriási gyártási tapasztalattal rendelkező kézhigiénés termékeket gyártó vállalat. 
  • A második, hogy a termék gyártását óriási kutatómunka előzte meg, hogy a legoptimálisabban, minden részletre kiterjedő figyelemmel legyenek az adagolók megtervezve mind az adagolórendszert, mind a töltőanyagot illetően.
  • A következő pedig, hogy a kórházi felhasználás volt az origó. Azért, az egészségügy, mert ezen területen kell a legnagyobb elvárásoknak megfelelnie a kézfertőtlenítő adagoló rendszereknek. Maga a kézfertőtlenítő, a napi akár 100 használat után sem száríthatja a kezet, illetőleg a nagy mennyiségű felhasználás miatt, roppant mód költséghatékonynak kellett lennie.
  • Nem utolsó sorban a mi tapasztalatunk sok száz eladott kézfertőtlenítő adagoló után, hogy az ügyfelek nem jönnek vissza a garanciális feltételeket érvényesíteni, mert az adagolók nem romlanak el. Mindösszesen eddig a sok száz kézfertőtlenítő adagolóból mindösszesen 4 darabnál volt szükség az elektronika cseréjére.
     

TERMÉKADATOK

Adagolás 1,2 ml
Illat illatmentes
Szín színtelen
Kapacitás 1200 ml
Kézmosások száma 1000 kézfertőtlenítés / patron
Kiszerelés 4 patron / doboz
Működtetés automata adagolás
Rendszer típus TFX
Származási hely USA

További inforrmáció


Előszó

A Gojo Industries amerikai vállalat, több mint 70 éve a bőr egészségének megtartását és  a kéz higiéné problémakörét kutatja, termékei minőségének kiemelkedő színvonala elérése érdekében. Mára a sok kutatásnak és tesztelésnek köszönhetően a Purell kézfertőtlenítő gél, a kézfertőtlenítő szerek prémiumszegmensét képviseli világszerte. Az iskolákban, munkahelyeken végzett tesztelések eredményei nyílván valóvá tették a kézfertőtlenítés fontosságát. Kézfertőtlenítő rendszereik világszerte elterjedtek, jelen vannak Dél - Amerika, Ázsia és Európa számos országában.Hol ajánlott a kézfertőtlenítő használata?

Amerikában már jól bevált szokás, hogy mindenhová kézfertőtlenítő adagolókat helyeznek ki, mert felismerték a kézfertőtlenítés szükségességét és fontosságát. Hogy mennyire nagy kultúrája van már Amerikában a kézfertőtlenítésnek, alátámasztja az a tény is, hogy a Gojo Industries kéz higiénés programjait külön objektumokra igazítja, így képviselteti magát pl. élelmiszer feldolgozásban, autóiparban, oktatásban, irodaházakban, hotelekben - kaszinókban, egészségügyben és még számos területen. 
Az orvosi és élelmiszergyártási szférában kötelező a kézfertőtlenítő használata a kórokozók terjedésének megelőzése céljából. Mára itthon is egyre több munkahely vezeti be a kézfertőtlenítést az irodákban, irodaházakban. A munkáltatók felismerték, hogy micsoda anyagi veszteségek jelentkeznek, ha a kollégák lebetegszenek és a helyettesítések megoldása is sokszor óriási probléma.

 


Automata adagolás tecnhika

A Gojo Industries elkötelezte magát, hogy az iparág vezető gyártójaként lépjen elő nem csupán a kézfertőtlenítő és különféle kéz higiénés termékek gyártása terén, hanem ezen termékek adagolás technikáját is tökélyre fejlesztette. 
A kézfertőtlenítő adagolásának elsődleges szempontjai, amit a Gojo vállalat a legfontosabbnak tartott a tervezésnél a gazdaságosság és megbízhatóság. Költséghatékonynak kellett lennie, hiszen az egészségügyi intézmények körében hihetetlen mértékű felhasználás folyik és egy kórház éves költségvetésében a pazarlás elképesztő költségeket emészt fel. 
A kézfertőtlenítő adagoló megbízhatóságát annak a műszaki megoldásnak köszönheti, hogy  a készülék lelkét egy kiemelkedő műszaki megoldás jelenti, mely a minimalizálja az elromolható készülékek számát és alacsony szinten tartja az energiafogyasztást.


 

 

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2017. 05. 03.
Automata adagolóval használjuk, az orvosok és az ápolok is ezt használják a műtéti bemosakodáshoz. Nekünk nagyon bevált, kiváló minőségű termék, elég sokáig elég egy patron.
Köszönjünk
HIMG Clinic

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kapcsolódó termékek