Az oldalon cookie-k vannak elhelyezve, hogy a lehető legnagyobb felhasználói élményt biztosítsuk az Ön számára. Az oldalon való böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához.

Elfogadom
Termékek Menü
06-20-328-8513

PURELL antimikrobiális kendő pus, 270 db-os tégely

Ár:
5.490 Ft (4.323 Ft + ÁFA)
Gyártó: GOJO Industries
Cikkszám: G9213-06
Elérhetőség: Raktáron
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
PURELL fertőtlenítő kendő fali tartó PURELL kézfertőtlenítő kendő fali tartó
6.090 Ft
PURELL kézfertőtlenítő kendő tartó 1 tégelyhez PURELL kézfertőtlenítő kendő tartó 1 tégelyhez
7.390 Ft

Leírás és Paraméterek


A PURELL fertőtlenítő törlőkendő több célú fertőtlenítésre alkalmazható. Egyrészt a fertőtlenítő törlőkendő gyengéden tisztítja és fertőtleníti a bőrt, másrészt a mindennapjainkban használt tárgyak fertőtlenítése tökéletesen megvalósítható használatával.
A PURELL fertőtlenítő törlőkendő otthoni-, irodai- és munkahelyi használatban kitűnően teljesít illetőleg utazások alkalmával is jó szolgálatot tesz. A kendő nem karcolja az érzékeny felületeket. Háztartásban használható konyhapultok letörlésére, a WC-k fertőtlenítésére.
Egyre több területen szívesen alkalmazzák, cégek egészségmegőrző programjaik keretén belül vásárolják, éttermek, edzőtermek helyezik ki vendégeik vagy alkalmazottaik részére.
A fertőtlenítő kendő személyes használata is emelkedő tendenciát mutat. Autóban, utazás közben vagy gyermekes családoknál bármikor szükség lehet rá.
A fertőtlenítő kendő hengeres tartálya hordozható, a kendőket kellően nedvesen tartja, védi a kiszáradástól. 
Elpusztítja a betegségeket okozó kórokozók 99,99%-át, de eközben kondicionáló hatóanyagai ápolják a kezet. Könnyű, friss illatú, nem hagy hátra ragacsos érzetet.
 

TERMÉKADATOK

Kapacitás 270 db
Kiszerelés 6 tégely / karton
Szabvány EN 1040 - Kvantitatív szuszpenziós vizsgálat a kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok alapvető baktericid hatásának értékelésére.
EN 1276 - Szuszpenziós mennyiségi vizsgálat az élelmiszer-, az ipari, a háztartási és az intézményi területen használt kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok baktériumölési hatékonyságának értékelésére.
EN 1275 - Kvantitatív szuszpenziós vizsgálat a kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok alapvető fungicid vagy alapvető élesztőgomba-ellenes hatásának értékelésére.
EN 13624 - Mennyiségi szuszpenziós vizsgálat a gyógyászati területen használt eszközök kémiai fertőtlenítőszerei gomba- és penészölő hatásának értékelésére.
EN 1650 - Mennyiségi szuszpenziós vizsgálat az élelmiszer-, az ipari, a háztartási és az intézményi területeken használatos kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok gombaölő hatásának értékelésére.
Rendszer típusa CWP
Származási hely Franciiaország
VTSZ 392490
Gyártó GOJO Idustries

További információ a termékről

Alkalmazási terület: higiénés kézfertőtlenítésre - lakossági és professzionális felhasználásra

Antimikrobiális spektrum: baktericid, yeasticid, szelektív virucid (burkos vírusokra)

Formuláció: fertőtlenítőszerrel átitatott kendő.

Terméktípus: PT1

Készült: Franciaország

Használati utasítás: Használat előtt olvassa el a mellékelt használati utasítást.

Alkalmazási koncentrációk, behatási idők: A láthatóan tiszta kezeket a kendővel alaposan, legalább 1 percig töröljük át úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak, majd az oldatot hagyjuk a kezekre rászáradni.

Összetevők: A biocid termék hatóanyaga: D-glukonsav reakcióterméke N,N”-bisz (4-klórfenil)-3,12-diimino-2,4,11,13- tetraaza-tetradekán-diamidinnal (2:1) 0,12 m/m% CAS: 18472-51-0; Alkil (C12-C14) dimetil-benzil-ammónium-klorid 0,3 m/m% CAS: 85409-22-9; Etanol 4,8 m/m% CAS: 64-17-5; Veszélyes összetevők: D-glukonsav reakcióterméke N,N”-bisz (4-klórfenil)-3,12-diimino-2,4,11,13- tetraaza-tetradekán-diamidinnal (2:1); Alkil (C12-C14) dimetil-benzil-ammónium-klorid. Figyelmeztetések: Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos.

Figyelmeztető szó: nincs

Figyelmeztető mondatok: H412 Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.

Óvintézkedésre vonatkozó mondatok: P273 Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. P501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a vonatkozó rendeletek szerint.

Elsősegélynyújtás: lenyelés esetén: Forduljon orvoshoz és mutassa meg a címkét. Kétség esetén, vagy ha a tünetek hosszabb ideig fennállnak, orvost kell hívni. Eszméletlen személynek semmit ne adjunk szájon át.

Kiegészítő veszélyességi információ: nincs

Veszélyességi kategóriák: Aquatic chronic 3

Veszélyt jelző piktogramok: nincs

Hulladékkezelés: A 225/2015. (VIII. 7.) Korm. rendeletnek megfelelően.

Környezetvédelem / ökotoxikológia: Tilos a terméket és annak csomagolóburkolatát talajba, élővízbe, valamint hígítás vagy kezelés nélkül körcsatornába juttatni.

Szennyezésmentesítés: A kiömlött anyagot éghetetlen abszorbens anyaggal pl. homokkal, földdel, vermikulittal, diatómafölddel kell feltakarítani és hordókban elhelyezni a hulladék ártalmatlanításához.

Tárolása: Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, hűvös, napfénytől védett helyen, nyílt lángtól és gyújtóforrástól elkülönítve 0°C és 43°C között.

Eltarthatósága: Előírt tárolás mellett, a gyártástól számított 36 hónapig, felbontást követően 30 napig.

Felhasználható (hónap/év): A doboz aljára nyomtatott időpontig.

Tömeg: a flakonon

OEK mikrobiológiai szakvélemény száma: D-EPID/01062-1/2016
OTH engedély száma: JKF/6853-2/2016
OKBI azonosító: B-16070019

Gyártó: Laboratoires Prodene Klint, 8, rue Léon Jouhaux ZA Pariest, 77435 Marne-la-Vallée Cedex 2, Franciaország Tel:+1(330)255-6000, www.gojo.com

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2017. 04. 19.
Kiváló véleménnyel vagyunk a Purell antibakteriális kendő használatával kapcsolatban.
Azért választottuk ezt a kiszerelést mert kényelmessé teszi a mindennapi használatot kézfertőtlenítés területén. Könnyen vissza zárható ami megóv a kiszáradástól. A falra helyezhető tartóval igényeinknek megfelelően tudjuk biztosítani, hogy mindig megfelelő helyen és területen legyen elérhető. Dolgozóink szívesen használják mert védeni és fertőtleníti tudják kezüket a különböző helyzetetekből adódó szennyeződésektől és fertőzésektől.