Az oldalon cookie-k vannak elhelyezve, hogy a lehető legnagyobb felhasználói élményt biztosítsuk az Ön számára. Az oldalon való böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához.

Elfogadom
Termékek Menü
06-20-328-8513

PURELL automata kézfertőtlenítő adagoló, LTX, fekete / ezüst,1200 ml

Ár:
25.146 Ft (19.800 Ft + ÁFA)
Cikkszám: G1928-04
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!

Leírás és Paraméterek

PURELL automata kézfertőtlenítő adagoló, LTX, fekete/ezüst 1200 ml 

 

A PURELL LTX típusú kézfertőtlenítő adagoló beépített szenzorral érzékeli a kezet és automatán adagolja a kézfertőtlenítő gélt. Az automata kézfertőtlenítő adagoló alkalmanként 1,2 ml gélt adagol. 1200 ml-es utántöltő patron helyezhető az adagolóba. A patron mennyisége 1000 alkalalom kézfertőtlenítésre elegendő. A Gojo Industries amerikai kézhigiénés termékeket gyártó vállalat produktuma. A kézfertőtlenítő töltet mind higiénés kézfertőtlenítésre mind sebészi bemosakodásra alkalmas, széles hatásspektrumú készítmény. Az automata kézfertőtlenítő adagoló anyaga erős ABS műanyagból készült, elemes működtetésű és rendszerkulccsal zárható.

 

A termékről részletesen  a "További információ" fülön olvashat!
 

TERMÉKADATOK

Adagolás 1,2 ml / adag
Anyag ABS műanyag
Borítás fehér / szálcsiszolt, selyem előlappal
Kapacitás 1200 ml
Kiszerelés 1 db
Működtetés automata adagolás
Rendszer típus LTX
Tartozék 4 db góliát elem
Származási hely USA
Garancia 5 év

További inforrmáció a termékről

Előszó                                                                                                                                                                                           

A PURELL automata kézfertőtlenítő adagoló rendszereket az amerikai gyártó a GOJO Industries fejlesztette kifejezetten egészségügyi területre, egészségügyi dolgozók részére. A 70 éves gyártási tapasztalattal rendelkező kézhigiénés termékeket előállító vállalat automata kézfertőtlenítő adagoló rendszereit nem csupán Észak-Amerikában használják nagy megelégedéssel, hanem világszerte alkalmazzák Dél-Amerika, Ázsia és Erópa számos országában is.
 

Milyen területekre ajánlott az automata kézfertőtlenítő adagoló kihelyezése?      
                                                              

Minden olyan terültre, ahol szükség van kézfertőtlenítő használatára. Az orvosi és élelmiszergyártási szektorban előírás és megkövetelik a kézfertőtlenítő gél használatát. Más területen a fertőző betegségek megelőzésének céljából alkalmazzák a higiénés kézfertőtlenítést. Számos cég vezette már be irodáiba, üzemeibe a kézfertőtlenítés gyakorlatát, hiszen vírusos időszakban tapasztalták, hogy a betegségek miatti munkaerőhiány jókora költségeket emészt fel és a helyettesítések megoldása sem egyszerű.
Call centerekben, ahol nagy számú alkalmazott dolgozik egy nagy térben, bevett módszer az automata kézfertőtlenítő adagoló használata. Ezen kívül számos példa van arra, hogy az iskolákban a munkaközösség kezdeményezi a kézfertőtlenítő megvásárlását a diákok részére. Éttermek körében is egyre elterjedtebb, hogy állványon telepítik az automata kézfertőtlenítő rendszert a bejárathoz vagy a mosdó elé.


Kialakítás

Az automata kézfertőtlenítő adagoló rendszereket a Gojo Industries úgy alkotta meg, mivel kórházi felhasználásra lett tervezve, hogy a lehető legköltséghatékonyabban és legegyszerűbb módon legyen üzemeltethető, ez a hasonló rendszerekhez képest jelentős előnye.
Az automata kézfertőtlenítő adagoló kemény, strapabíró ABS műanyagból készült. Előlapján egy nagy ablak, kémlelőnyílás található, amin keresztül a felhasználók könnyedén nyomon követhetik a patron töltöttségi szintjét.
Elhelyezés szempontját tekintve, állványon kihelyezhetőek a kézfertőtlenítő rendszerek váróhelyiségekbe, bejáratokhoz, irodákba csavarozási technikával. Ezen felül falra való rögzítés lehetséges a hátlapon található kétoldalú ragasztó segítségével, vagy csavarozással.

 

 Utántöltés

A legsterilebb és leggyorsabb utántöltési kialakítási móddal, a patronos utántöltéssel tervezték meg az automata kézfertőtlenítő adagoló rendszert. Az új patron behelyezésével mindig új, tiszta szelep kerül az adagolóba és a töltés egy mozdulattal elvégezhető. Az automata kézfrtőtlenítő adagoló előlapján egy kis LED lámpa muttatja a rendszer állapotát. Piros fény jelzi, ha az adagolóból hiányzik vagy kiürült a patron. Az adagoló rendszerkulccsal lezárható.

 

Működtetés

A kézfertőtlenítő adagoló 4 db góliát elemmel működik. Nincs szükség hlózati táplálásara. Az automata kézfertőtlenítő adagoló lelke, egy szabadalmaztatott technológiai megoldás, melynek lényege, hogy az energiafelhasználást minimális szintre csökkentse,és az elromolható alkatrészek számát minimalizálja. 


A PURELL automata adagolóba való utántöltőpatron

PURELL advanced kézfertőtlenítő gélt tartalmazza a töltőpatron, mely gyakori használatra lett kifejlesztve.Teljes mértékben illat-és színezékmentes, így nem okoz semmilyen bőrirrítációt. A kézfertőtlenítő teljes hatásspektrummal rendelkezik. baktericid, fungicid, virucid és tuberkolocid hatású.70% ban tartalmaz a kézfertőtlenítő etil - alkoholt. Az alkohol szárító hatásának ellensúlyozását különleges bőrtápláló hatóanyag komplex biztosítja.

Youtube videók

Kapcsolódó termékek