Az oldalon cookie-k vannak elhelyezve, hogy a lehető legnagyobb felhasználói élményt biztosítsuk az Ön számára. Az oldalon való böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához.

Elfogadom
Termékek Menü
06-20-328-8513

PURELL automata kézfertőtlenítő adagoló, LTX, fekete / ezüst, 700 ml

Ár:
24.690 Ft (19.441 Ft + ÁFA)
Gyártó: GOJO Industries
Cikkszám: G1328-04
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

PURELL automata kézfertőtlenítő adagoló, LTX fekete / ezüst, 700 ml


A PURELL LTX típusú 700 ml-es kiszerelésű kézfertőtlenítő adagoló kemény ABS műanyagból készült. Fekete alapon ezüst betéttel, mely egy elegáns kivitel, olyan ügyfelek számára, akiknél nagy hangsúlyt kap az adagoló külseje. Patronos utántöltésű rendszer. Az előlapon nagy kémlelő ablak található, amely funkcionális szerepet is betölt, ezen kersztűl lehet nyomon követni a kézfertőtlenítő adagoló rendszerbe helyezett patron fogyását. A patron is hasonlóan az adagolóhoz 700 milliliteres kapacitású. Rendszerkulccsal zárható, Az automata szenzoros működtetésű, ami azt jelenti, hogyha automatán adagol a tenyerünkbe 1,2 ml kézfertőtlenítő gélt alkalmanként, így egy patron 580 kézfertőtlenítésre elegendő.


 A termékről bővebben a 
"További információ" fülön olvashat!MIÉRT REMEK VÁLASZTÁS A PURELL KÉZFERTŐTLENÍTŐ RENDSZER?

Egészségügyi területen dolgozik és szeretné lecserélni régi könyökkaros, nyomógombos kézfertőtlenítő adagolóit vagy netán az irodában szimplán csak egészségük megóvása érdekében használnák, esetleg élelmiszergyártási területen automatizálnák a kézfertőtlenítést?
A PURELL automata kézfertőtlenítő adagoló kiváló megoldást jelent minden terület kézfertőtlenítéssel kapcsolatos problémájára. 
Ezen kategóriában is számos gyártó termékei találhatóak meg a piacon, de vajon mi alapján fogja eldönteni, hogy melyik kézfertőtlenítő adagoló lesz az Ön számára a legmegfelelőbb?  Nem mondjuk azt, hogy ez a legjobb a piacon, hisz minden forgalmazó csak saját termékeit ismerheti a legjobban, a többiről nincs pontos tapasztalás, mint a saját termékről.
Azonban amit eltudunk mondani, hogy a PURELL kézfertőtlenítő  miért is remek választás, amit nem fog megbánni.

Válaszunk
Nos, több érv szól ezen rendszerek mellett.

  • Az első, hogy a gyártó az ameikai GOJO Industries egy 70 éves, nagy múlttal és óriási gyártási tapasztalattal rendelkező kézhigiénés termékeket gyártó vállalat. 
  • A második, hogy a termék gyártását óriási kutatómunka előzte meg, hogy a legoptimálisabban, minden részletre kiterjedő figyelemmel legyenek az adagolók megtervezve mind az adagolórendszert, mind a töltőanyagot illetően.
  • A következő pedig, hogy a kórházi felhasználás volt az origó. Azért, az egészségügy, mert ezen területen kell a legnagyobb elvárásoknak megfelelnie a kézfertőtlenítő adagoló rendszereknek. Maga a kézfertőtlenítő, a napi akár 100 használat után sem száríthatja a kezet, illetőleg a nagy mennyiségű felhasználás miatt, roppant mód költséghatékonynak kellett lennie.
  • Nem utolsó sorban a mi tapasztalatunk sok száz eladott kézfertőtlenítő adagoló után, hogy az ügyfelek nem jönnek vissza a garanciális feltételeket érvényesíteni, mert az adagolók nem romlanak el. Mindösszesen eddig a sok száz kézfertőtlenítő adagolóból mindösszesen 4 darabnál volt szükség az elektronika cseréjére.


TERMÉKADATOK

Adagolás 1,2 ml / adag
Anyag ABS műanyag
Borítás fekete / szálcsiszolt selyem előlappal
Kapacitás 700 ml
Kiszerelés 1 db
Működtetés automata adagolás
Rendszer típus LTX
Tartozék 4 db góliát elem
Származási hely USA
Garancia 5 év

További inforrmáció a termékről

Előszó

A PURELL kézfertőtlenítő adagoló rendszerek fejlesztője az amerikai GOJO Industies.  A vállalt széles termékportfóliót kínál a kézhigiéné körében világszerte. Termékválasztékában nem csak a kézfertőtlenítők találhatóak meg, hanem a  mosdóhigiéniában népszerű habszappanok és azok adagoló rendszerei, kéztisztító termékek és a legújjabb fejlesztés a PURELL felületfertőtlenítő is. Világszintű jelenlétét annak köszönheti (Dél-Amerika, Ázsia, Észak-Amerika és Európa számos országa), hogy komplett, átfogó higiéniai megoldásokat ajánlanak és termékeik minősége is egyedülálló. A PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél nagyszerűségét a tudományos közösség is díjjal jutalmazta.

 

Milyen területekre ajánlott a kézfertőtlenítő adagoló kihelyezése?

Ajánlott minden munkahelyre, szolgáltató helyekre és vendéglátóegységekbe a kézfertőtlenítő adagoló rendszerek kihelyezése.
Nem csupán az egészség megőrzése érdekében, de  a megítélés szempontjából is kedvezően hat. Némely területeken, mint az élelmiszeripar és az egészségügy természetesen kötelező (kötelező lenne) a használata, máshol csak választható, de már egyre több munkahely veszi igénybe a kézfertőtlenítő adagoló rendszereket. Amerikában már objektumokra igazítják a kézhigiénés rendszereket, már az óvodások és iskolások úgy nőnek fel, hogy beépítik köztudatukba a kézfertőtlenítés fontosságát és helyes alkalmazását.
 

Kialakítás

A GOJO Industries kézfertőtlenítő adagoló rendszerinek előnye a gyártást megelőző óriási kutatómunkából fakad, hiszen a lehető legponosabban mérték fel az igényeket és agolóikat és eszerint tervezték meg. A két fő szempont a költséghatékony adagolás és az egyszerű kezelhetőség volt.
Az LTX adagolók anyaga kemény, strapabíró ABS műanyag. Az előlpon nagy ablak található, amin keresztül láthatjuk a patron töltöttségi színtjét. Amennyiben vendéglátóegységek bejáratába vagy irodába szeretnénk kihelyezni, megtehetjük álványra szerelve. Mindegyik tipusú automata kézfertőtlenítő adagoló rendszert csavarokkal fel lehet erősíteni az állványra. A falra való rögzítést a hátlapon található kétoldalú ragasztóval vagy csavarokkal tudjuk kivitelezni. A rendszer kulccsal zárható.

 

Működtetés

Az adagoló nem igényel hálózati táplálást, 4 darab góliát elem működteti. 1 garnitúra elem 2-3  évig vagy 30 000 adagig  biztosít energiát. A kézfertőtlenítő adagoló lelkét, az a szabadalmaztatott technológiai megoldás jelenti, amely az adagolóban minimalizálja az elromolható alkatrészek számát, illetőleg az energiafelhasználást a lehető legalacsonyabb szinten tartja.
 

Utántöltés

A legsterilebb és leggyorsabb utántöltési kialakítási móddal, a patronos utántöltéssel tervezték meg az automata kézfertőtlenítő adagoló rendszert. Az új patron behelyezésével mindig új, tiszta szelep kerül az adagolóba és a töltés egy mozdulattal elvégezhető. Az automata kézfrtőtlenítő adagoló előlapján egy kis LED lámpa muttatja a rendszer állapotát. Piros fény jelzi, ha az adagolóból hiányzik vagy kiürült a patron. Az adagoló rendszerkulccsal lezárható.

 

A PURELL automata adagolóba való utántöltőpatron

PURELL advanced kézfertőtlenítő gélt patron helyezhető az adagolóba, mely gyakori használatra lett kifejlesztve. Teljes mértékben illat-és színezékmentes, így nem okoz semmilyen bőrirrítációt. A kézfertőtlenítő teljes hatásspektrummal rendelkezik. baktericid, fungicid, virucid és tuberkolocid hatású. 70% ban tartalmaz a kézfertőtlenítő etil - alkoholt. Az alkohol szárító hatásának ellensúlyozását különleges bőrtápláló hatóanyag komplex biztosítja, 

Youtube videók

Kapcsolódó termékek