Az oldalon cookie-k vannak elhelyezve, hogy a lehető legnagyobb felhasználói élményt biztosítsuk az Ön számára. Az oldalon való böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához.

Elfogadom
Termékek Menü
06-20-328-8513

Purell Surface alkoholos felület fertőtlenítő kendő, vastag, extrán átitatott, 450 db-os

Ár:
12.490 Ft (9.835 Ft + ÁFA)
Gyártó: GOJO Industries
Cikkszám: G95206-04
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

PURELL SURFACE ALKOHOLOS FELÜLETFERTŐTLENÍTŐ KENDŐ

A Purell Surface alkoholos felületfertőtlenítő kendő egy hatékony és könnyen használható eszköz, amely segít megvédeni az egészséget káros baktériumok, vírusok és egyéb mikroorganizmusok ellen. Ez a kendő kifejezetten olyan felületek tisztítására és fertőtlenítésére készült, amelyek gyakran érintkeznek az emberi testtel, például pultokkal, ajtókilincsekkel, táblagépekkel, mobiltelefonokkal, WC-kel és egyéb közös felületekkel.
 

A Purell Surface alkoholos felület fertőtlenítő kendők 450 darabos kiszerelésben érhetőek el, így ideális választás nagyobb irodákban, boltokban, egészségügyi intézményekben és más nagy forgalmú helyeken, ahol gyakran tisztítani és fertőtleníteni kell a felületeket. Minden kendő mérete nagyjából 20 x 20 cm, amely elegendő az egyes felületek alapos tisztításához és fertőtlenítéséhez.
 

Az alkoholos kendők hatékonyan tisztítják és fertőtlenítik a felületeket, és a 70% etanol tartalom révén hatékonyan elpusztítják a kórokozókat. Minimális behatási idő: 5 perc.
Az alkoholos formula gyorsan szárad, így nem szükséges a felületek után vízzel öblíteni, és nem hagy maradékot vagy ragacsos érzetet a felületen. A kendők szagtalanok, így nem okoznak kellemetlenséget az alkalmazóknak vagy azoknak, akik azokkal érintkeznek.

Az alkoholos felületfertőtlenítő kendők használata rendkívül egyszerű. Elég csak kivenni egy kendőt a csomagolásból, és azonos irányban végighúzni a tisztítandó felületen. 
 

Összességében a Purell Surface alkoholos felület fertőtlenítő kendő kiváló választás az egészségvédelemre és higiéniára odafigyelő intézmények és vállalkozások számára. Hatékony, könnyen használható és szagtalan formula révén segít megvédeni a felhasználók és azok környezetének egészségét és biztonságát. Antimikrobiális spektrum:baktericid, fungicid, mikobaktericid, szelektiv virucid
 

TERMÉKADATOK

Termék jellege önálló termék
TEK csoport PURELL felület fertőtlenítő kendő - PURELL Surface Sanitising Wipe
Rendszer típusa PURELL élelmiszeripari felületfertőtlenítő kendő
PH-érték 5,25
Illat illat- és színezékmentes
Szín kék
Szabvány EN 1040 - Kvantitatív szuszpenziós vizsgálat a kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok alapvető baktericid hatásának értékelésére
EN 13727 - Kvantitatív szuszpenziós vizsgálat az egészségügy területén a baktériumölő hatás értékelésére.
EN 1276 - Szuszpenziós mennyiségi vizsgálat az élelmiszer-, az ipari, a háztartási és az intézményi területen használt kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok baktériumölési hatékonyságának értékelésére.
EN 14476 - A virucid aktivitás értékelésének kvantitatív szuszpenziós vizsgálata az embergyógyászatban.
EN 1275 - Kvantitatív szuszpenziós vizsgálat a kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok alapvető fungicid vagy alapvető élesztőgomba-ellenes hatásának értékelésére.
EN 13624 - Mennyiségi szuszpenziós vizsgálat a gyógyászati területen használt eszközök kémiai fertőtlenítőszerei gomba- és penészölő hatásának értékelésére.
EN 1650 - Mennyiségi szuszpenziós vizsgálat az élelmiszer-, az ipari, a háztartási és az intézményi területeken használatos kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok gombaölő hatásának értékelésére.
ECOCERT tanúsítvány - a termék formulája több, mint 99%-ban természetes összetevőket tartalmaz
Kapacitás 450 db / tégely
Kiszerelés 4 db / karton
Származási hely Franciaország
VTSZ 34011900

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!