Az oldalon cookie-k vannak elhelyezve, hogy a lehető legnagyobb felhasználói élményt biztosítsuk az Ön számára. Az oldalon való böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához.

Elfogadom
Termékek Menü
06-20-328-8513

Purell Surface alkoholos felület fertőtlenítő kendő, vastag, extrán átitatott, 450 db-os

Ár:
12.490 Ft (9.835 Ft + ÁFA)
Gyártó: GOJO Industries
Cikkszám: G95206-04
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek


Alkalmazási terület: Alkoholálló felületek fertőtlenítésére alkalmazható. Élelmiszeripar területén asztalok (pultok), székek előzetes tisztítás után fertőtlenítésére. Felhasználói kör: professzionális Terméktípus: PT2, PT4 Formuláció: fertőtlenítőszerrel átitatott törlőkendő. Alkalmazási koncentrációk, behatási idő: Törölje át törlőkendővel az előzetesen megtisztított fertőtlenítendő felületet úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak. Minimális behatási idő: 5 perc. Ha szükséges, használjon több törlőkendőt. Ne öblítse le, hanem hagyja megszáradni a felületet. Egyéb figyelmeztetések: Más fertőtlenítőszerrel keverni tilos. A hatásidő letelte után a készítmény maradványainak leöblítéstől nyílt felületek esetében akkor lehet eltekinteni, amennyiben a fertőtlenítő fázist egy alapos tisztítás előzi meg és a készítményt hagyjuk a kezelt felületre száradni. Rendeltetésének megfelelően, a használati utasítás szerint alkalmazzuk. Élelmiszerekkel közvetlenül nem érintkezhet. A rendeltetésszerű felhasználás során ügyelni kell arra, hogy az élelmiszerek sem a szerrel, sem annak maradékával vagy hulladékával ne kerüljenek érintkezésbe, ill. azokkal ne szennyeződjenek. A szert eredeti csomagolásban, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni. A termékkel szennyezett élelmiszerek vagy italok emberi fogyasztásra nem használhatók fel

EMMI mikrobiológiai szakvélemény száma: 19510-2/2017/KJFFO OGYÉI szakvélemény száma: OGYÉI/47317/2016 EMMI engedély száma: 19713-2/2017/KJFFO
 

Antimikrobiális spektrum:

  • baktericid
  • fungicid
  • mikobaktericid
  • szelektiv virucid
     

TERMÉKADATOK

Termék jellege önálló termék
TEK csoport PURELL felület fertőtlenítő kendő - PURELL Surface Sanitising Wipe
Rendszer típusa PURELL élelmiszeripari felületfertőtlenítő kendő
PH-érték 5,25
Illat illat- és színezékmentes
Szín kék
Szabvány EN 1040 - Kvantitatív szuszpenziós vizsgálat a kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok alapvető baktericid hatásának értékelésére
EN 13727 - Kvantitatív szuszpenziós vizsgálat az egészségügy területén a baktériumölő hatás értékelésére.
EN 1276 - Szuszpenziós mennyiségi vizsgálat az élelmiszer-, az ipari, a háztartási és az intézményi területen használt kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok baktériumölési hatékonyságának értékelésére.
EN 14476 - A virucid aktivitás értékelésének kvantitatív szuszpenziós vizsgálata az embergyógyászatban.
EN 1275 - Kvantitatív szuszpenziós vizsgálat a kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok alapvető fungicid vagy alapvető élesztőgomba-ellenes hatásának értékelésére.
EN 13624 - Mennyiségi szuszpenziós vizsgálat a gyógyászati területen használt eszközök kémiai fertőtlenítőszerei gomba- és penészölő hatásának értékelésére.
EN 1650 - Mennyiségi szuszpenziós vizsgálat az élelmiszer-, az ipari, a háztartási és az intézményi területeken használatos kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok gombaölő hatásának értékelésére.
ECOCERT tanúsítvány - a termék formulája több, mint 99%-ban természetes összetevőket tartalmaz
Kapacitás 450 db / tégely
Kiszerelés 4 db / karton
Származási hely Franciaország
VTSZ 34011900

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!