Az oldalon cookie-k vannak elhelyezve, hogy a lehető legnagyobb felhasználói élményt biztosítsuk az Ön számára. Az oldalon való böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához.

Elfogadom
Termékek Menü
06-20-328-8513

PURELL Surface felületfertőtlenítő spray utántöltő, élelmiszeripari felhasználásra, 5l

Ár:
15.390 Ft (12.118 Ft + ÁFA)
Gyártó: GOJO Industries
Cikkszám: G32676-02
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

A PURELL felületfertőtlenítő spray és kendő alkohol bázisú termékeink, melyek képesek rendkívül gyors és hatékony módon semlegesíteni a kórokozókat. A vezető higiénés gyártó a GOJO Industries 2018-ban vezette be a piacra, és kifejezetten az élelmiszeripari igényei szerint készültek el.


Elérhetők az alábbi kiszerelésekben

  • 100 db-os kendő tégely
  • 200 db-os kendő tégely
  • 750 ml-es spray flakon (porlasztó fejjel, amely nagyon gazdaságos használatot biztosít)

A termékek professzionális felhasználásúak és öblítés nélkül fejtik ki hatásukat, tehát használatuk után nem kell a felületről letörölni őket. A termékeket tiszta felületeken szükséges alkalmazni, a komplett behatási idő 5 perc.
 

Antimikrobiális spektrum

  • baktericid
  • fungicid
  • mikobaktericid
  • szelektiv virucid


PURELL® felület fertőtlenítő spray (PURELL® Surface Sanitizing Spray)

Alkalmazási terület: Alkoholálló felületek fertőtlenítésére alkalmazható. Élelmiszeripar területén asztalok (pultok), székek előzetes tisztítás után fertőtlenítésére.Felhasználói kör: professzionális Terméktípus: PT2, PT4 Formuláció: fertőtlenítő folyadékkal töltött spray-s flakon Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid, mikobaktericid, szelektív virucid Alkalmazási koncentrációk, behatási idő: Az előzőleg megtisztított fertőtlenítendő felületet permetezzük be úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak, majd hagyjuk a felületre rászáradni. Minimális behatási idő: 5 perc. 1 m2 –re 10-30 ml fertőtlenítőszert juttasson ki. Egyszerre 2 m2-nél nagyobb felület nem kezelhető.Egyéb figyelmeztetések: Más fertőtlenítőszerrel keverni tilos. A hatásidő letelte után a készítmény maradványainak leöblítéstől nyílt felületek esetében akkor lehet eltekinteni, amennyiben a fertőtlenítő fázist egy alapos tisztítás előzi meg és a készítményt hagyjuk a kezelt felületre száradni. Rendeltetésének megfelelően, a használati utasítás szerint alkalmazzuk. Élelmiszerekkel közvetlenül nem érintkezhet. A rendeltetésszerű felhasználás során ügyelni kell arra, hogy az élelmiszerek sem a szerrel, sem annak maradékával vagy hulladékával ne kerüljenek érintkezésbe, ill. azokkal ne szennyeződjenek. A szert eredeti csomagolásban, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni. A termékkel szennyezett élelmiszerek vagy italok emberi fogyasztásra nem használhatók fel.


EMMI mikrobiológiai szakvélemény száma: 19492-2/2017/KJFFO OGYÉI szakvélemény száma: OGYÉI/47324/2016 EMMI engedély száma: 19714-2/2017/KJFFO


TERMÉKADATOK

Termék jellege önálló termék
Felhasználási terület Élelmiszeripar
Vendéglátó egységek>br>Üzemi higiénia
TEK csoport PURELL felület fertőtlenítő spray - PURELL Surface Sanitising Spray
Rendszer típusa PURELL élelmiszeripari felületfertőtlenítő spray
PH-érték 5,25
Illat illat- és színezékmentes
Összetétel színezékmentes
szilikon mentes
parabén mentes
Szabvány EN 1040 - Kvantitatív szuszpenziós vizsgálat a kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok alapvető baktericid hatásának értékelésére.
EN 13727 - Kvantitatív szuszpenziós vizsgálat az egészségügy területén a baktériumölő hatás értékelésére.
EN 1276 - Szuszpenziós mennyiségi vizsgálat az élelmiszer-, az ipari, a háztartási és az intézményi területen használt kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok baktériumölési hatékonyságának értékelésére.
EN 14476 - A virucid aktivitás értékelésének kvantitatív szuszpenziós vizsgálata az embergyógyászatban.
EN 1275 - Kvantitatív szuszpenziós vizsgálat a kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok alapvető fungicid vagy alapvető élesztőgomba-ellenes hatásának értékelésére.
EN 13624 - Mennyiségi szuszpenziós vizsgálat a gyógyászati területen használt eszközök kémiai fertőtlenítőszerei gomba- és penészölő hatásának értékelésére.
EN 1650 - Mennyiségi szuszpenziós vizsgálat az élelmiszer-, az ipari, a háztartási és az intézményi területeken használatos kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok gombaölő hatásának értékelésére.
ECOCERT tanúsítvány - a termék formulája több, mint 99%-ban természetes összetevőket tartalmaz
Kapacitás 5000 ml
Kiszerelés 2 kanna / karton
Származási hely Franciaország

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!