Az oldalon cookie-k vannak elhelyezve, hogy a lehető legnagyobb felhasználói élményt biztosítsuk az Ön számára. Az oldalon való böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához.

Elfogadom
Termékek Menü
06-20-328-8513

Purell TFX Starter kezdőcsomag H1 - 1 db fehér adagoló + 2 db kézfertőtlenítő gél patron

Ár:
27.890 Ft (21.961 Ft + ÁFA)
Gyártó: GOJO Industries
Cikkszám: G5476-H1
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

A Purell TFX H1 Starter csomag kiváló választás azok számára, akik újonnan szeretnék bevezetni cégünkél, intézményüknél az érintésmentes kézfertőtlenítő pontokat, és minőségi, hosszan tartó, üzembiztos adagolórendszert szeretnének telepíteni.


Az akciós H1 kezdőcsomag az alábbi termékeket tartalmazza, melyek ebben a gyártói csomagajánlatban jelentős kedvezménnyel érhetők el így:

  • 1 db G2729-12 PURELL automata TFX kézfertőtlenítő adagoló fehér színben
  • 2 db G5476-02 PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél utántöltő patron 1200 ml
  • 3 db C-típusú alkáli elem - mint pl. Duracell Procell C-típusú, 1,5V-os alkáli baby elem (a csomag eltérő elemeket is tartalmazhat)
     

A H1 Purell TFX kezdőcsomag előnye, hogy a vásárláskor azonnal 2 db töltethez is hozzájut, így nagyobb forgalmú közösségi helyeken sem okoz gondot a készülék kihelyezése, mivel ha ki is ürül a patron, kéznél van a csere Purell töltet.

A kézfertőtlenítő csomaggal lehetősége nyílik a világszerte ismert és elismert Purell rendszer azonnali hozzáférésére, és használatának elérhetővé tételére munkahelyén. Rendelje meg az akciós csomagajánlatot még ma, és lépjen be a Purell világába!
 

TERMÉKADATOK

Rendszer típusa Purell TFX
Termék jellege adagoló
utántöltő
TEK csoport TEK2 - PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél
Garancia 5 év, amelynek feltétele a készülékek rendeltetésszerű használata illetve a kizárólag gyári töltőanyaggal való utántöltés. Ennek évi minimum mennyisége 2 db patron/készülék - cégünktől számlával
Anyag ABS műanyag
Borítás fehér
Adagolás 1.2 ml / adag
Működtetés automata (szenzoros, infrás) - az érintésmentes használat maximális higiéniát biztosít
Tápellátás C-típusú baby góliát elem - az ajánlott típus az alkáli LR14 ipari elem
3 db
Kialakítás a gyárilag zárt SANITARY SEALED patronok biztosítják az utántöltő higiéniáját és segítenek megelőzni a fertőzéseket
Tartozékok a termék tartalmazza az elemeket - az adagolót 3 db tartós C-típusú alkáli elem működteti
Rögzítés a termék hátfala extra erős, ipari, kétoldalú ragasztóval van ellátva, melynek segítségével megoldható a stabil, biztonságos rögzítés, így nem szükséges megfúrni a falat
Állag gél
Illat illatmentes
Kézfertőtlenítések száma 2000 adag
PH-érték 4,5 - 9,5
Szabvány EN 1500 - Higiénés kézfertőtlenítés
EN 12791 - Sebészi bemosakodás, kézfertőtlenítés
EN 1040 - Kvantitatív szuszpenziós vizsgálat a kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok alapvető baktericid hatásának értékelésére.
EN 13727 - Kvantitatív szuszpenziós vizsgálat az egészségügy területén a baktériumölő hatás értékelésére.
EN 1276 - Szuszpenziós mennyiségi vizsgálat az élelmiszer-, az ipari, a háztartási és az intézményi területen használt kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok baktériumölési hatékonyságának értékelésére.
EN 14476 - A virucid aktivitás értékelésének kvantitatív szuszpenziós vizsgálata az embergyógyászatban.
EN 1275 - Kvantitatív szuszpenziós vizsgálat a kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok alapvető fungicid vagy alapvető élesztőgomba-ellenes hatásának értékelésére.
EN 13624 - Mennyiségi szuszpenziós vizsgálat a gyógyászati területen használt eszközök kémiai fertőtlenítőszerei gomba- és penészölő hatásának értékelésére.
EN 1650 - Mennyiségi szuszpenziós vizsgálat az élelmiszer-, az ipari, a háztartási és az intézményi területeken használatos kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok gombaölő hatásának értékelésére.
EN 14348 - Mennyiségi szuszpenziós vizsgálat a gyógyászatban használt kémiai fertőtlenítőszerek ? beleértve az eszközfertőtlenítőket ? mikrobaktericid aktivitásának értékelésére.
2004/108/CE - Elektromágneses kompatibilitás
IEC/EN 60601-1:2005-12 - Egészségügyi elektromos berendezés
Kapacitás 1200 ml
Tömeg 4.06 kg
Kiszerelés 1 szett
Származási hely Franciaország
USA
VTSZ 84798998

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!