Az oldalon cookie-k vannak elhelyezve, hogy a lehető legnagyobb felhasználói élményt biztosítsuk az Ön számára. Az oldalon való böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához.

Elfogadom
Termékek Menü
06-20-328-8513

ROHR-P - Lefolyótisztító por

Ár:
1.130 Ft (890 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ROHR-P
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Szuper intenzív lefolyótisztító por lefolyók dugulására és annak megelőzésére német ipari vegyszergyártó vállalattól.

Leírás és Paraméterek

ROHR-P - Lefolyótisztító por


A haj, szappanmaradék, különböző kozmetikai termékek egy idő után komoly kellemetlenségeket okoznak, eldugítják a lefolyókat és összefolyókat. A víz áramlása gátolt és a helyiségben kellemetlen szagok terjengnek. A megelőző intézkedésekkel elejét vehetjük ennek a problémának. 
A Becker Chemie német ipari tisztítószer gyártó egyik megoldása ez a szenzációs szuper erős lefolyótisztító. Ez a nagyon hatékony lefolyótisztító készítmény por formában és folyadékként egyaránt kapható. A termék professzionális, nagykonyhák lefolyóinak tisztítására használják a takarító iparban, de az otthonunkban is kiválóan használható a por változat. 
A ROHR-P lefolyótisztító aktívan tisztít minden lefolyót, mosogató - mosdó és fürdőkádlefolyót. Az elfagyott lefolyókra is alkalmas.
A lefolyótisztító javasolt alkalmazása
A közvetlen felhasználás előtt a tisztítandó lefolyóba öntsenek 0,5 l forró vizet és egy kupaknyi lefolyótisztító port szórjanak a lefolyóba. A lefolyótisztító használata közben gondoskodni kell a megfelelő szellőzésről, mert gőz keletkezik. Ügyelni kell a visszafröccsenésre. Amíg a szer dolgozik ne tartózkodjunk a helyiségben. Majd 15 perc elteltével forró vízzel öblítsük a lefolyót.
Amennyiben rendszeresen elvégezzük a lefolyók tisztítását, elejét vehetjük a kellemetlen szagoknak és a dugulásoknak.
 

ROHR-P - Lefolyótisztító por
termékadatai

Kiszerelés 1l
Adagolás hígítatlanul
Megjegyzés Óvakodjunk a visszaföccsenéstől

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő