Az oldalon cookie-k vannak elhelyezve, hogy a lehető legnagyobb felhasználói élményt biztosítsuk az Ön számára. Az oldalon való böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához.

Elfogadom
Termékek Menü
06-20-328-8513
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

A MaxWell Kft. olyan átfogó és komplett higiéniai megoldásokkal szolgál, amelyek cégek és különféle szolgáltató egységek tisztasági-, takarékossági-, biztonsági-, és nem utolsó sorban kényelmi igényeit teljes körűen kielégítik. 

Az általunk értékesített termékeket és gyártóikat úgy válogattuk ki, hogy már a tervezési fázisban is olyan minőségi produktumok kerüljenek beépítésre, felszerelésre, melyek a későbbiekben a felhasználóknak a minőségi kialakítás okán nem okoznak problémát, plusz költséget és bosszúságot, sőt kényelmesebbé teszik a mindennapokat és költséghatékonyan funkcionálnak. 
 

A MaxWell Szolgálató Kft. mint nevében is benne van, nemcsak termékeket értékesít, hanem 

• takarékosságot

• tisztaságot

• biztonságot

• és komfortot szolgáltat termékein keresztül.

 

TAKARÉKOSSÁG

Talán soha nem volt ennyire fontos a költséghatékonyság, mint napjainkban. Ezért olyan innovatív termékekre és megoldásokra van szüksége a cégeknek, vállalkozásoknak és szolgáltató egységeknek, melyek a működési költségeket a minimalizálják, különös tekintettel a nagy létszámmal működő munkahelyekre vagy a nagy forgalmú egységekre. Ugyanis ezen esetekben a víz-, és energia fogyasztáson jókora költségek megspórolhatóak.
 

  • Víztakarékosság
    A víztakarékos, innovatív megoldások egyik legjelesebb zászlóvivője a francia Delabie cég. Fürdőszobai és vizes blokkokhoz kapcsolódó berendezések tervezésére és gyártására specializálódott. 
     
  • Energiatakarékosság
    A drága papírkéztörlőket sok helyen felváltották a kézszárítók, azonban itt sem mindegy, hogy milyen terméket vásárolunk meg. A mi választásunk a Word Dryer Corporation amerikai székhelyű vállalat termékeire esett, ugyanis az innovációkban folyamatosan élen járnak, az ő nevükhöz fűződik az első fali kézszárító és a legkönnyebb, leggyorsabb kézszárító is, így nem csoda, hogy kiérdemelték a világ vezető kézszárító gyártója titulust.

 

BIZTONSÁG

A munkavédelem a cégeknek kiemelten fontos terület, hiszen gondoskodniuk kell munkavállalóik egészségének és biztonságának megőrzéséről. A munkavédelemnek jelen kell lennie az építőiparban, mezőgazdaságban, egészségügyben, vegyiparban, élelmiszeriparban és számos területen. Itt eltérés csak az alkalmazott eszközök használatában van. Portfóliónkban nagy jelentőséggel bírnak a már széles körben megismert és preferált Gojo Industries Purell kézfertőtlenítő termékei, amelyek nem csak összetételükben képviselnek magas minőséget, de automata adagolás technikájuk is páratlan technológiájú. 

 

TISZTASÁG

A cégek és szolgáltatási egységek mindennapjaihoz hozzá tartozik a megfelelő tisztaság napi szintű megteremtése, amely  nem csak a dogozók komfortérzetének és egészségének elengedhetetlen alapköve, de a kellemes benyomás megteremtéséhez is elengedhetetlen munkafolyamat. Az ipari szektorban nyilván magas hatásfokú tisztítószerekre van szükség, mint otthon a háztartásokban. Ezek a termékek erősségük és hatékonyságuk okán lerövidítik a takarítási időt és más minőséget is képviselnek. A 85 éves gyártási tapasztalattal rendelkező Becker Chemi német minőségi ipari tisztítószerek számos területre jelentenek kiváló megoldást. A vállalat az ipari kiszerelések mellet 1 literes változatot is biztosít a termékek kipróbálására és lakossági felhasználásra.

 

KÉNYELEM

A kényelmes és komfortos munkakörnyezet megteremtéséhez a higiénián és tisztaságon túl hozzá tartozik a kellemes illat, legyen szó irodáról, szállodákról vagy közületi mosdókról. Nem véletlen, hogy a nagy divatházak, butikok bevásárlóközpontok és üzletek is ma már nagy hangsúlyt fektetnek az illatmarketingre. Ezen terület vezető technológiai innovátora az angliai székhelyű Vectair Systems. Összehangoltan működő illatrendszereket dolgozott ki, hogy a munkahelyi környezetet kellemesebbé tegye, mind a dolgozók mind az ügyfelek részére.

 

SZOLGÁLTATÓ ADATAI

Cégnév:  MaxWell Szolgáltató Kft.
Szolgáltató székhelye:  2013 Pomáz, Hunyadi János utca. 4. ép.
Cégjegyzékszám száma:  13-09-174-904
Cégbíróság vagy nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése:
Elérhetőség:  Info@maxwellkft.hu
Cég tel.szám:  06-30-328-8513Adószám:  25182565-2-13