Az oldalon cookie-k vannak elhelyezve, hogy a lehető legnagyobb felhasználói élményt biztosítsuk az Ön számára. Az oldalon való böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához.

Elfogadom
Termékek Menü
06-20-328-8513

Vectair Systems

Vectair Systems vezető technológiai fejlesztője, gyártója és szállítója kiváló minőségű higiéniai terméknek világszerte
 

A Vectair System 25 éves gyártói tapasztalattal rendelkező angliai nagyvállalat. Termékei 120 országban szolgálják az emberek egészségét és kényelmét. Szakértelműk ,megmutatkozik
a szagtalanítás és légfrissítés, kézmosás és bőrápolás, női mosdók higiéniai kiegészítői és csecsemőgondozási termékek gyártása terén.
 

Illatosított légfrissítő technológia

A Vectair Systems csakis a legjobb minőségű hozzávalókat használja a légfrissítőiben, szagtalanító rendszereiben és illatos aeroszoljaiban.
Több ponton is különböznek versenytársainktól:
Kijelentik, hogy "mi nem csak az úttörő jellegű légfrissítő rendszerinket gyártjuk, hanem szabadalmaztatott technológiák (pl. Vibrating Mesh Technology, több fázisú, kerámia betétes légfrissítő technológia) segítségével saját, nagyon jó minőségű illatokat hozunk létre."
Ez az a céltudatosság, amivel a Vectair Systems vállalat világszinten is vezető céggé tudott válni a magas minőségű adagoló-rendszereknek, és emellett a légfrissítő piac motivációs szettjét kell átalakítani.
 

Légfrissítő + Illatosító

Az olyan technológiák, mint például a legutóbb szabadalmaztatott VIBE® és VIBE® PLUS rendszerükben használt Vibrating Mesh Technology egy a korábbiaknál sokkal környezetbarátabb, azonban nagyon hatékony légfrissítést tesz lehetővé elérhető áron. A VIBE® rendszer nem csak illatosít, hanem a kellemetlen szagok semlegesítésében is jelentős eredményeket ér el.

Ezen kívül egy szintén úttörőnek számító módszert is integrálták a rendszerükbe: a többfázisú, passzív légfrissítő sub-micro technológiát – a illatok egyenletes kibocsátását az 1.0 micronnál is kisebb méretű részecskék biztosítják. Ez a méret jóval kisebb és könnyebb, mint a többi illatosító rendszerben található részecskék, így több óráig képesek a levegőben maradni. Az illat tartósságát tovább erősíti, hogy többféle illatanyagot tartalmaznak az illatosítóink, és ezek különböző időben bomlanak ki, így lassítják az illat kifáradását.

Egyedülálló rendszerünk nem aeroszolos technológián alapul, hanem egy beépített kerámia-mag van átitatva az illatanyaggal. Ez teszi lehetővé azt, hogy különböző illatjegyek kombinációjából álljanak össze a különleges illat-anyagaink. A technológia neve több-fázisú illat technológia, ezt alkalmazzuk a V-Air® SOLID Passive légfrissítőnkben.

A kerámia technológiát alkalmaztuk a Omniscent® illatosító rendszerünkben, amelyet a nagy légterű helyiségek légfrissítésére fejlesztettünk ki. A szilárd, háromszög alakú kerámia betét kezelése egyszerű és biztonságos és hatása akár 4 hétig is megmarad.


Az illatérzékelés

Megtanultuk, hogy az illatok egyedülálló módon közvetlenül és egyszerre befolyásolják a memóriánkat és az érzelmeinket. Néhány illatanyagot, mint például a pacsulit a történelem során is manipulálásra használták – a rómaiak étvágygerjesztő hatást kapcsoltak hozzá.
Az USA-ban azt is kimutatták különböző kutatások során, hogy a vásárlás helyszínén levegőbe fecskendezett illat pozitívan befolyásolja a vásárlói viselkedést. Egy konkrét példát említve egy cipőboltban a vásárlók 80%-a csinosabbnak értékelte ugyanazokat a cipőket, légfrissítő használata mellett, mint anélkül.
A Vectair Systems az illatok fejlesztése során figyelembe veszi a történelmi, kulturális örökséget, valamint az éppen aktuális illattrendeket.


Kutatás és tesztelés

Rendszeresen végeznek házon belül és a disztribútor-hálózat bevonásával is teszteket, kutatásokat, ezáltal garantálják, hogy illataik rásimulnak az éppen aktuális trendekre. Céljuk, hogy mindig a megfelelő időben és helyen a megfelelő illatot és a megfelelő rendszert használjuk.
Ezen kívül azt is rendszeresen vizsgáljuk, hogy mindig a rendelkezésre álló legjobb alapanyagokat használják fel az illatok fejlesztése során, ezzel is garantálva a termékeik magas minőségét.

 

Szabályozás

Számunkra kiemelkedő fontossággal bír, hogy mind a környezetvédelmi, az egészségügyi és a fogyasztóbiztonsági előírásoknak is megfeleljenek. Technológiai fejlesztéseik során az összes EU irányelvnek megfelelnek, folyamataikat a REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and restriction of Chemicals) és az IFRA (International Fragrance Association) irányelveknek megfelelően alakították ki.

 

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: Vectair Systems
Cikkszám: VAIR-W-PLUS
Raktáron
82.590 Ft
Gyártó: Vectair Systems
Cikkszám: PROZONEMARK2NP
Előrendelhető
94.666 Ft
Gyártó: Vectair Systems
Cikkszám: VAIR-MVPC
Raktáron
11.582 Ft
Gyártó: Vectair Systems
Cikkszám: VIBE-MVPWW
Raktáron
29.972 Ft
Gyártó: Vectair Systems
Cikkszám: GDIS-S1000-B
Előrendelhető
157.734 Ft
Gyártó: Vectair Systems
Cikkszám: GDIS-S100-W-EU
Előrendelhető
44.133 Ft
Gyártó: Vectair Systems
Cikkszám: ADIS-2WGU
Raktáron
19.558 Ft